Uz Men’s Health 2020. će definitivno biti vaša najbolje građena godina!

Dok se svi spremaju za blagdane, siječanjski broj vašeg omiljenog časopisa ide korak ispred vremena i donosi vam obilje genijalnih savjeta kako u novu godinu startati na najbolji način

Siječanjski broj Men’s Healtha garantira vam da ćete do Tri kralja isklesati trbušnjake tako dobro da će vas svi u teretani i izvan nje gledati sa zavišću! Samo je 6 vježbi, ali toliko učinkovitih da ćete s guštom vježbati i tijekom i nakon blagdana. 

Za one koji više vole hardcore vježbe na kojima će im mišići biti zahvalni donosimo čak 17 različitih vježbi – i preporučamo trk u teretanu već od 1. siječnja!!! Kad ojačate mišiće corea, bit će vam lakše raditi sve druge vježbe – garantiramo! A ako kojim slučajem tijekom blagdana ‘nabacite’ koji kilogram (ok, sve vam je oprošteno, i mi to radimo – jer blagdani su za uživanje, zar ne?) TRX trake u ruke i odradite trening nakon kojeg će se masno tkivo topiti još satima nakon vježbanja.

Uz obilje savjeta kako postati pravi modni mag, a ujedno i njegovan i mirisan, donosimo i razne savjete za zdravlje, motivaciju, vedru psihu, zaljubljenu dušu… Uz naše savjete za bolju probavu uspjet ćete ubaciti metabolizam u višu brzinu, a razotkrivamo i sve mitove o suplementima – mi znamo što vam je potrebno, a što ne!

S ulaskom u novu godinu svi (normalno!) radimo i retrospektivu svog života – stoga, ako ste shvatili kako ste do sada rasprodavali dijelove sebe da biste time ‘zaslužili’ ljubav – mi vam kažemo – neka to bude posljednja stvar koju ste napravili – jer zdrava veza ne počiva na takvim temeljima.

Otkrijte zadovoljstva svoje duše da biste zračili pozitivom i prema drugima- zato neka 2020. godina bude nova prekretnica prema ispunjenijem i sretnijem životu, vašem boljem ja – kako na psihološkom tako i na fizičkom planu.

Sretni i veseli nam bili!!! Blagoslovljen Božić i Sretnu Novu želi vam mala, ali vrijedna ekipa najbolje građenog časopisa na svijetu!!!

Komentari

▲ Povratak na vrh