U centru Zagreba birajte najbolje komade hrvatskih dizajnera

Elle je ovog proljeća pripremio pravo iznenađenje za sve one kojima je dosta istih shopping adresa na koje stalno odlaze i u potrazi su za nečim sasvim novim

Za malo manje od tri tjedna u centar Zagreba dolazi jedno posve drugačije shopping iskustvo – ELLE Boutique by Smart Water! Novi projekt najuglednijeg domaćeg modnog magazina u prekrasni lapidarij Arheološkog muzeja dovodi najpoznatija i najuglednija imena domaće modne scene čije ćete komade na licu mjesta moći i – kupiti!

Chic i casual okruženje poznatog zelenog dvorišta tako će 9. lipnja uz žamor ljubitelja mode postati savršena kulisa za shopping pomno odabranih komada najboljih hrvatskih dizajnera. Sedamnaest najpopularnijih dizajnerskih imena svoje će komade prezentirati svima zainteresiranima te na jedan dan najbolje od hrvatske mode dovesti u centar grada.

Među njima su svjetski priznata dizajnerska imena iz Hrvatske, a to su Ivana Omazić, Dioralop, XD Xenia Design, I-Gle, Aleksandra Dojčinović, Charlie Design, te Price on Request. Uživat ćemo i u bridal kreacijama Envy Rooma te upečatljivim printevima Boudoira, odvažnim modernim siluetama Ane Marija Ricov i Sonje Lamut, kao i u kreacijama miljenika zagrebačke publike, a to su Klisab, A’Marie i Lokomotiva by Lana Puljić. Uz divnu odjeću hrvatskih dizajnera, ELLE Boutique by Smart Water donosi i modne acessoirese brendova Sheriff & Cherry i Sovilj.

Vrata lapidarija Arheološkog muzeja otvaraju se u 10 ujutro i ostaju otvorena sve do 20 navečer, uz DJ setove i koncert iznenađenja u večernjim satima.

Sve novosti pratite na Facebook eventu: https://bit.ly/2KLpAEO

Komentari

▲ Povratak na vrh