Tko putuje u London na Tough Mudder 5K Urban izazov?

Dok se Hrvatska priprema za najuzbudljiviji izazov izdržljivosti na svijetu ove jeseni na zagrebačkom Bundeku, mi znamo koga Tough Mudder Adria i Men's Health vode u London i tko će po prvi put predstavljati Hrvatsku na ovom uzbudljivom događaju

Tough Mudder Adria i Men’s Health organizirali su kreativni natječaj i omogućili jednoj osobi da 13. travnja otputuje u London i sudjeluje kao jedan od predstavnika Hrvatske na Tough Mudder 5K Urban izazovu a sretna dobitnica jest – Mia Budić!

Ova 28-godišnja privatna trenerica i instruktorica grupnih treninga u jednom zagrebačkom  fitness centru otkrila nam je kako se neizmjerno veseli Londonu i novom iskustvu, a još više jesenjskom Tough Mudder izazovu koji stiže na zagrebački Bundek.

“Četiri diplomirana kineziologa u potrazi za starom kondiciom. Vječno nadmetanje tko je bolji, spremniji, jači, neka napokon izađe na vidjelo. Da vidimo tko će koga s poda kupiti, čija će guza zapasti u blato. Omogućite nam sa dokažemo (sami sebi) da još uvijek u nama gori isti žar i da još nismo (pro)pali…. P.S. dobit ćete vrhunski tim koji dok se natječe, a ima i između sebe još jedno, važnije, natjecanje! – napisala nam je Mia u prijavi na kreativni natječaj i poslala ovu veselu fotografiju svoje ekipe s kojom planira sudjelovati na prvom hrvatskom izdanju najuzbudljivijeg izazova izdržljivosti na svijetu.

Ova rođena Đakovčanka već 10 godina živi u Zagrebu, gdje je završila i Kineziološki fakultet i, kako nam otkriva, tjelovježba je nešto na što je ‘potpisala do kraja života’.

“Motiviram ljude, koji se muče s tjelovježbom, svaki dan. Nadam se da će im ovo pomoći da shvate kako ništa nije nemoguće, ako to stvarno žele. Pa je onda ovo sve radi mojih klijenata koji su željni velikih promjena. A i sigurna sam da će fotografije moje muke i napora na njihovim licima izazvati osmijeh. Tjelovježba je nešto na što sam potpisala do kraja života, tako da smatram da je iznimno važna. Pogotovo u vremenu što dolazi. Poderane trenirke na koljenima zamijenile su igrice i Snapchatovi. Zato smatram da je jako važno usaditi potrebu za kretanjem svima, a posebno majkama i očevima, kako bi oni to prenijeli na svoju djecu”, otkrila nam je.

Na pitanje što očekuje od izazova u Londonu, simpatična Mia sa smijehom kaže: “Iskreno, očekujem smijeh i nova zanimljiva poznanstva”!

Nas je pak, zaintrigiralo, što je to dodatno što motivira njezinu ekipu za Tough Mudder izazov ove jeseni u Zagrebu, otkriva nam: “Kad se skupi par ljudi koji vole sport i tjelovježbu, najvažniji je timski duh i da jedni druge motiviramo da damo maksimum.”

Komentari

▲ Povratak na vrh