Tko je sve razbijao monotoniju na Split Beach Festivalu

Dj Julian Jordan, superatraktive plesačice Grupe La Fiesta i hladan Sensation potvrdili su da uz Sensation nema monotonije.

Kada je prije gotovo godinu dana predstavljen novi dizajn Sensationa bilo je jasno da će s malo kalorija i prirodnim sastojcima postati hit među mladima i poklonicima vrhunskih partyja. Nedavno završeni Split Beach Festival to je potvrdio, jer sam festival bio je nezamisliv bez osvježavajućeg Sensationa – u tri dana Festivala spektakularnim nastupima više desetaka umjetnika iz svih krajeva svijeta na splitskim Bačvicama okupilo se više od 10.000 posjetitelja.

Sensation na Split Beach Festivalu 1

Spektakularan program za nikad bolju zabavu

Atraktivan zmaj postao je Sensationov zaštitni znak, a kvaliteta pića svrstala ga je među najtraženija gazirana pića noćnog života. Uz nastupe DJ dua Sunnery James & Ryan Marciano te engleski drum&bass bend Rudimental, vrhunskih akrobata na svili, trapezu, ringu, strapu i šipci, koji su izvodili nezaboravne akrobacije i Sensation razbijena je monotonija vrelih splitskih noći.

Brojni posjetitelji i poznati zabavljali su se uz glazbu DJ Julian Jordan i uživali u glazbeno-scenskoj atrakciji La Fiesta, čiji su vrući ritmovi u kombinaciji sa Sensationim stvorili odličnu energiju i osigurali noći za pamćenje.

Sensation na Split Beach Festivalu 5

DJ duo Aly&Fila, svjetski poznati DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano, energični Rudimental te violinist Miguel Lara i plesni performansi uz Sensation cijelo su događanje pretvorili u fantastičan party.

Komentari

▲ Povratak na vrh