Tko je imao najviše sreće u našem darivanju za Valentinovo?

Nadamo se da ćete uživati u svojim poklonima!

Ovo je 5 sretnih dobitnika koji će isprobati neke od najboljih kozmetičkih preparata namijenjenih – pravim frajerima!

EISENBERG Men Anti-Age Complex krema za muškarce sasvim sigurno će pomoći Josipu Perošu da ostane ‘vječno mlad’!

Matej Iz Lyonessa taman je potrošio omiljeni parfem a kako je obećao da će curi kupiti svašta (nadamo se da će nam se cura javiti i to potvrditi) s nadom da će i nešto dobiti zauzvrat (hmmm!) poklanjamo mu EISENBERG Paris J’OSE parfem (za curu, naravno)!

Ivan Matan se velikodušno zauzeo za svog brata Antu koji ‘brzo stari’ pa se nadamo da će mu NUXE Anti-age booster energije i mladosti ‘skinuti’ barem nekoliko godina s lica!

Marin Puratić tvrdi kako je živahan baš poput nota VERSACE Eros Flame parfema – vjerujemo mu na riječ, a nakon testiranja parfema, molimo povratne informacije je li ta živahnost rezultirala kakvim dobrim ‘zgoditkom’!

I na koncu, ali ništa manje vrijedan (dapače) KIEHL’S Grooming Solutions Texturizing Clay za stiliziranje kose ide Iliji Živkoviću s napomenom – želimo dokaz da je i napravio frizuru a’la Johnny Bravo!!!

Sretno svima u testiranju poklona, a oni koji ovaj put nisu imali sreće, neka ne očajavaju – Men’s Health ima veliko srce i nikad ne miruje – pa već smišlja kojekakva iznenađenja!!!

Komentari

▲ Povratak na vrh