Suunto Spartan Ultra – napredak koji prelazi granice!

Suunto Spartan Ultra je premium multisport GPS sat sa zaslonom na dodir u boji, navigacijom, barometrom i kompasom, namijenjen za avanturiste i sportaše koji se bave sportovima na otvorenom.

Željno iščekivana generacija novih Suunto multisportskih uređaja dolazi uskoro! Suunto predstavlja obitelj Spartan Ultra, premium GPS satove, namijenjene svim entuzijastičnim sportašima i avanturistima. Istovremeno je redizajniran i osuvremenjen i Suunto Movescount portal, gdje ćete pronaći mnoštvo novih funkcija i poboljšanja, da bi vaši treninzi bili još efikasniji, a njihova analiza još detaljnija.

Stvoren za pustolove

Suunto Spartan Ultra je ručno izrađen u Finskoj i stvoren da oduševi i u najtežim uvjetima. Vodootpornost do 100 m, vrhunski zaslon u boji osjetljiv na dodir, široko vidno polje i iznimno izdržljiva baterija samo su neke karakteristike koje ovaj sat stavljaju korak ispred ostalih.

suunto

Suunto Spartan Ultra je pravi multisportaš. GPS, FusedSpeedTM, mjerenje srčanog pulsa i integriran mjerač ubrzanja precizno prate tijek treninga i garantiraju detaljne informacije o vašem napretku. Sat ima desetine sportskih modova za triatlon, plivanje, bicikliranje, trčanje, zimske sportove i druge. Svi modovi sadrže specifične funkcije, prilagođene svakom pojedinačnom sportu i načinu treninga, odnosno natjecanju. Na satu možete pratiti grafički prikaz vašeg opterećenja tijekom sporta i preporučeno vrijeme oporavka. Poslije treninga možete zabilježiti kako se osjećate poslije vježbanja. Korisnici pametnih telefona iPhone i Android mogu povezati sat sa svojim mobilnim telefonima i tako na njega primati obavijesti s telefona.

Suunto Spartan Ultra kolekcija

U kolekciji koja dolazi bit će dostupna 4 modela: Suunto Spartan Ultra All Black Titanium, Suunto Spartan Ultra Stealth Titanium, Suunto Spartan Ultra White i Suunto Spartan Ultra Black – svaki od njih bit će dostupan sa ili bez Suunto Smart senzora za mjerenje srčanog pulsa (više informacija i tehničkih pojedinosti o satu na suunto.com)

Suunto Movescount.com redizajniran za vaš optimalni napredak

suunto2

Suunto se nije usredotočio samo na nove uređaje, već su osuvremenili i Movescount.com portal, gdje ćete prvo primjetiti nove toplinske karte (heatmaps). Karte se temelje na podacima milijuna korisnika i označavaju najčešće korištene rute za pojedinačne sportove. Na taj način moći ćete izabrati i istraživati nove staze, bez obzira u kojem dijelu svijeta trenirate. Najveća prednost je što na taj način imate preciznu analizu treninga za velik broj raznih sportova.

 

Komentari

▲ Povratak na vrh