Story.hr u novom ruhu

Nova naslovnica Story.hr-a nadogradnjom postaje jednostavnija za istraživanje sadržaja te prati svjetske trendove kada su showbiz portali u pitanju.

Iz kreativne radionice Adria Media Zagreb d.o.o. na vaša stolna računala, tablete, mobitele, društvene mreže i ostale popularne platforme stiže novi i bolji Story.hr. Za stručnjake unutar AMZ-a ovoga ljeta nije bilo predaha. Kontinuirani rast čitanosti dosadašnjeg portala Story.hr, prema Gemiusu i Google analyticsu i input naših čitatelja bile su nam jasne smjernice kako napraviti redizajn najčitanijeg showbiz portala u Hrvatskoj.

Nova naslovnica Story.hr-a nadogradnjom postaje jednostavnija za istraživanje sadržaja te prati svjetske trendove kada su showbiz portali u pitanju. Dinamični životni stil nametnuo nam je brojna rješenja kada je novi dizajn u pitanju, pa su tako fotografije preglednije i veće. Galerije fotografija će se jednostavnije učitavati te će se omogućiti bolja preglednost, a na svaki članak gledamo kao cjelovit paket, koji u današnje vrijeme mora biti opremljen s najnovijim tehnološkim mogućnostima, od društvenih mreža, preko video sadržaja do kvalitetnog pristupa sa svih uređaja. Dizajn je pregledniji i čišći u usporedbi s dosadašnjim, a prilagođen je svim rezolucijama.

Novi Story.hr nuditi će više sadržaja, može se slobodno reći da će biti bolji i veći. Video sadržaju pridodati ćemo posebnu pažnju, ali nećemo zanemariti ni ono što najviše klikaju naši korisnici. Vijesti o poznatim osobama, moda, atraktivne foto galerije s većim fotografijama, ekskluzivne priče, zabavne rubrike, blogovi, vaše vijesti sve vas to očekuje na redizajniranom Story.hr portalu.

Kvalitetniji pristup imati će korisnici s drugih uređaja, jer je portal Story.hr kompletno prilagođen mobitelima, tabletima kao i društvenim mrežama. Facebook, Instagram odnedavno i Viber glavna su komunikacijska sredstva prema našim čitateljima, a putem nabrojanih društvenih mreža možete pratiti sve o našem portalu i onome što se na njemu događa.

Uživajte u surfanju na novom, boljem i preglednijem Story.hr-u!

Komentari

▲ Povratak na vrh