Savršena obuća za muškarce koji su stalno u pokretu

U Mephistu vjeruju da stopalo u cipeli mora imati potpunu slobodu i maksimalan raspon kretanja. Te karakteristike jednako su važne i kada se radi o cipelama za posao kao i onima u kojima provodite slobodno vrijeme

Muška obuća trebala bi biti savršen dodatak odjeći, podjednako u ‘strogim’ poslovnim prigodama kao i u onim casual i sportskim. Vođeni tim prioritetom u francuskom brendu Mephisto razvili su široki izbor kvalitetnih muških cipela modernog dizajna i nenadmašne kvalitete. Sve su ručno rađene a udobnost im jamči inovativna Soft-Air tehnologija!

Obuća ne smije ograničavati pokret, ona je tu da ga podupre, a osobito kada je u pitanju outdoor cipela. Vođen tom idejom Mephisto je stvorio Allrounder – jedinstvenu liniju obuće kreiranu za sve one čiji je životni stil dinamičnost i aktivnost. Inovativne tehnologije u konstrukciji i vrhunski materijali jamče udobnost pri dugotrajnom hodanju na svim terenima, a posebna pažnja posvećena je modernom dizajnu koji prati trendove i čini Allrounder obuću privlačnom i nosivom u svakom odjevnom stilu.

Svaki Allrounder model odlikuje se inovacijama koji ga čine najpoželjnijom outdoor cipelom – shock absorber jamči maksimalno ublažavanje udaraca pri hodanju, grip profile štiti od proklizavanja na vlažnom terenu, soft feel umetci pružaju nenadmašan osjećaj mekoće, a allro tex završna obrada osigurava nepromočivost.

Regio Tex
El Paso
Eldorado Tex

Cjelokupnu Mephisto ponudu potražite u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web shopu: www.shoes.hr.

Fabiano
Fausto

Komentari

▲ Povratak na vrh