Saucony Originals & Legends hommage bogatoj povijesti branda

Saucony je svoj početak doživio davne 1898. godine kao brand posvećen izradi izvrsne obuće u bezvremenskom stilu. Isproban i oproban vratio nam se kao omiljena retro tenisica Saucony Originals baš onakva kakva je bila 80-tih i 90-tih

Saucony Originals je hommage bogatoj povijesti ovog branda i životnom stilu posvećenom trčanju.

Ova klasična retro tenisica savršena je za ležeran svakodnevni stil odijevanja. Iako, treba znati, da ovaj old–school model tenisice nije samo vizualno atraktivan; ona ima i odlične performanse jer je stvarana s ciljem da hodanje i nošenje učini savršeno ugodnim. U tome je uspjela jer stopala će biti zahvalna vašim izborom.

Predstavljanju kolekcije Saucony Originalsa za jesen zimu 2018/2019 godine nazočili su mnogobrojni poznati, između ostalih Antonija Stupar, Dunja Mazzocco Drvar, Rene Bitorajac, Željka Veverec (Mangroove band) i Boris Štok. Uz kolekciju po prvi puta predstavljene su i Legends super otkačene čarape na kojima su posebnim tehnikama isprintani razni zanimljivi motivi i fotografije.

Tematski asortiman Legends čarapa je širok: rock glazba, umjetnost, iznimni sportaši kao i razne svjetski poznate fotografije i prizori. Osim što ćete se razveseliti svaki puta kada pogledate prema dolje, one mogu biti i genijalan poklon. Od jučer se mogu kupiti u Rockmarku kao i na ostalim prodajnim mjestima.

Glazbeni gost večeri je bio mladi glazbenik Boris Štok koji je nedavno izdao svoj prvi samostalni album „Ispod kože“

Komentari

▲ Povratak na vrh