Promocija rujanskog Men’s Healtha uz brojne poznate osobe

Na promociji je najviše razloga za slavlje imao fitness influenser i trener Ante Burazin, poznatiji kao Fit Medo, lice s rujanske naslovnice, a predstavljena je i nova sezona vježbanja uz Farmacia Sportsko savjetovalište pod motom 'September is the new january'!

Sinoć je u Zagrebu u Lateral Champagne baru održana promocija Men’s Health časopisa za rujan.

Osim što je ovom promocijom predstavljeno novo rujansko izdanje Men’s Healtha kojeg krasi fitness influenser i trener Ante Burazin poznatiji kao Fit Medo predstavljena je i nova sezona vježbanja uz Farmacia Sportsko savjetovalište pod motom ‘September is the new january’!

U rujnu počinje školska godina, ali rujan puni i teretane. Da je u fitnessu upravo rujan postao ‘novi siječanj’ dokazuju i istraživanja o tome koliko se ljudi vraća s odmora puni pozitivne energije i odluka da ponovno krenu ozbiljnije vježbati!

Farmacia kroz svoje Sportsko savjetovalište već 7 godina prati i educira rekreativne vježbače te sve one kojima je zdrav životni stil postao imperativ. Farmacia je iz jednog potpuno drugog kuta, znanstvenog odnosno farmaceutskog, postavila temelje osvještavanja važnosti tjelovježbe i aktivnog stila života. Nadalje, kroz 7 godina je uspješno realizirano i integrirano ‘sveto trojstvo’ pravilnog sportskog životnog stila: dosljedni treninzi, ciljana prehrana i odgovarajući dodaci prehrani. Više informacija o Sportskom savjetovalištu potražite ovdje!

Među brojnim poznatima koji su uživali na ovom događanju, divne lokacije s koje se pruža pogled na cijeli Zagreb bili su: Jelena Rozga, Boris Banović, Nevena Rendeli, Nina Mia Čikeš, Marko Lončar, Luka Marasaović, Dragutin Golub, Denis Ibrić, Robert Buronji, Domagoj Puljić, Dora Adamić, Diana Krznarić…

Kako nam je bilo na sinoćnjem partyju pogledajte u fotogaleriji!

Komentari

▲ Povratak na vrh