Pretplatite se na Men’s Health: darujemo Afrodita Men Beard liniju za njegu brade i brkova

Požurite jer količina darova je ograničena!

Iz Kozmetike Afrodita dolazi kolekcija proizvoda Men Beard za uredan izgled svih onih muškaraca koji su svjesni da neuredna brada i brkovi nisu nimalo privlačni.

U Afroditi ih nazivaju “hvatači pogleda” jer svojim njegovanim ukrasom lica često hvataju poglede odobravanja i divljenja. Četiri proizvoda Men Bearda su ultraefektivna – omogućuju brzu, jednostavnu i mirisnu njegu te styling najzahtjevnijih brada i brkova različitih dužina. Njihova prednost je u tome što odlično štite, hidratiziraju te njeguju i kožu ispod brade. Mean Beard proizvodi mogu se pronaći u drogerijama ili na stranici webshop.afroditacosmetics.com.

Iskoristite aktualnu ponudu godišnje pretplate na Men’s Health, pretplatite se i očekuje vas dar – Afrodita Men Beard linija za njegu brade i brkova!!!

Cijena godišnje pretplate iznosi 200 kuna te uključuje dar i 12 brojeva. Vrijednost dara (četiri proizvoda linije Afrodita Men Beard) je 193 kune. Količina darova je ograničena, stoga požurite. Ponuda vrijedi do 1. veljače 2019. godine.

Za pretplatu nas nazovite na + 385 1 63 00 817 ili kontaktirajte putem maila pretplata@adriamediazg.hr.

Komentari

▲ Povratak na vrh