Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam Eucerin liniju proizvoda za ljetnu zaštitu od UV zraka

Cosmopolitan u rukama i Eucerin proizvodi sa super zaštitom od UV zraka koja njeguje i mazi kožu, idealna su kombinacija za nadolazeće ljetne dane!

Iskoristite aktualnu ponudu godišnje pretplate na Cosmopolitan uz koju poklanjamo Eucerin SUN proizvode – Sensitive Protect Dry Touch sprej SPF50 i Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF50!

Eucerin Sensitive Protect Dry Touch sprej SPF 50

Eucerin aerosol za zaštitu od sunca za osjetljivu kožu SPF 50+ sprej je za zaštitu od sunca za tijelo koji umiruje i štiti osjetljivu kožu. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtre za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutraliziranje slobodnih radikala prouzročenih UV i HEVIS svjetlošću. Aerosolni raspršivač čini proizvod brzim i jednostavnim za primjenu na teško dostupnim područjima. Prozirni i nemasni sprej brzo se upija, osvježava kožu i otporan je na vodu.

 

Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50

Eucerin fluid za zaštitu od sunca i sprečavanje fotostarenja SPF 50 svakodnevna je zaštita od sunca za sve tipove kože lica. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtre za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala prouzročenih UV i HEVIS svjetlošću. Anti-age krema za sunčanje sadrži i gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNK kože.

Uz kupnju godišnje pretplate na časopis Cosmopolitan poklanjamo vam Eucerin SUN proizvode – Sensitive Protect Dry Touch sprej SPF50 i Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF50. Cijena godišnje pretplate iznosi 250 kuna, te uključuje 12 brojeva časopisa i dar. Ponuda vrijedi do 22. lipnja 2018. godine. Vrijednost dara iznosi 290 kuna.

Za pretplatu nazovite nas na + 3851 6300 817 ili kontaktirajte na pretplata@adriamediazg.hr

Aktualno lipanjsko izdanje Cosmopolitana potražite na svim kioscima od 25. svibnja 2018. godine.

Komentari

▲ Povratak na vrh