Pretplatite ju na Cosmo i poklonit ćemo joj liniju za njegu osjetljive kože VELVETY HYDRO BIOTIC

Pretplatite se na Cosmopolitan! Samo u svibnju svim novim pretplatnicima darujemo liniju za njegu osjetljive i reaktivne kože VELVETY HYDRO BIOTIC - peeling za usnice i lice te izotoničnu mineralnu vodicu u spreju

NovExpert revolucionizira strast prema ljepoti i uspostavlja neobična pravila u njezi kože.

NOVEXPERT – 100% PRIRODNA KOZMETIKA

Zahvaljujući brojnim patentima svi proizvodi kozmetičke kuće NovExpert su 100% prirodni, 0% kemijskih sastojaka, 100 % hipoalergeni i 100% biorazgradivi. Stoga su i certificirani za potpuno sigurnu primjenu kod posebno osjetljive populacije, trudnica i dojilja. NovExpert revolucionizira strast prema ljepoti i uspostavlja neobična pravila u njezi kože. Znanstvenici ovoga brenda predstavljaju različita stručna područja, kao što su biologija kože, fitoterapija, zelena kemija i dermatologija te pružaju visokokvalitetne proizvode za njegu i beskompromisnu kvalitetu, bez ijedne kemijske supstance. Linija za njegu osjetljive i reaktivne kože VELVETY HYDRO BIOTIC s magnezijem obnavlja i štiti hidrolipidni film kože, vraća dobru bakterijsku floru zbog prisutnosti prebiotika i probiotika te uklanja simptome hipersenzibilnosti kože zahvaljujući magneziju.

Čitateljima koji kupe godišnju pretplatu na magazin Cosmopolitan (12 brojeva) poklanjamo liniju za njegu osjetljive i reaktivne kože VELVETY HYDRO BIOTIC – peeling za usnice i lice te izotoničnu mineralnu vodicu u spreju. Vrijednost dara je 137 kuna, a količina darova je ograničena, stoga požurite. Ova ponuda pretplate traje do 24. svibnja 2018.

 

Za sve dodatne informacije nazovite nas na + 385 1 63 00 817 ili kontaktirajte putem maila na pretplata@adriamediazg.hr

Komentari

▲ Povratak na vrh