PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA “Men’s Health Speed Day ”

1. Priređivač kreativnog natječaja pod nazivom “Men’s Helath Speed Day” (u daljnjem tekstu “Natječaj”) je Adria Media Zagreb d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1 ,OIB: 58576890942 (u nastavku “Priređivač”).
Natječaj se priređuje u cilju promocije časopisa Story i Men’s Health.

2. Natječaj je otvoren za sve punoljetne fizičke osobe koji su državljani Republike Hrvatske, imaju prijavljeno prebivalište na teritoriju Republike Hrvatske i nalaze se na teritoriju Republike Hrvatske. Zaposlenici i članovi uže obitelji zaposlenika Adria Media Zagreb d.o.o. te bilo koja druga osoba povezana s ovim Natječajem ne može sudjelovati u njemu. U Natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni čitatelji.

3. Magazin Men’s Health u suradnji s Opelom i ove godine odmjerit će snage na stazi Karting Arene Zagreb u sklopu Men’s Health Speed Daya. Događanje će se održati u srijedu, 3. listopada 2018., s početkom u 19 sati, kada će dva tima pokazati svoje vozačke sposobnosti. Članovi timova magazina Men’s Health i tvrtke Opel Hrvatska bit će javno objavljeni na portalu www.menshealth.hr te ostalim portalima Adria Medije Zagreb, kao i na digitalnim kanalima tvrtke Opel. Tražimo za svaki tim muške i ženske članove (ukupno dvije muške i dvije ženske osobe) koji se žele priključiti te izravno sudjelovati u najluđoj karting utrci ove sezone. Za sudjelovanje u natječaju čitatelji trebaju istaknuti koji su tim odabrali te obrazložiti zašto su se odlučili baš za njih. Autori najoriginalnijih odgovora vozit će karting utrku u društvu poznatih osoba te biti ravnopravni članovi tima.

4. Osigurat ćemo i četiri utješne nagrade za dvoje čitatelja kojima ćemo darovati ulaznice za događanje, a moći će izravno pratiti utrku, testirati vlastite vozačke sposobnosti te uživati u zanimljivom partyju.

5. Svoje odgovore čitatelji mogu slati u digitalnom obliku na e-mail adresu: menshealth@adriamedia.hr (subject: OPEL GRANDLAND X) od 14. rujna do 28. rujna do 15 sati s navedenim imenom, prezimenom i brojem telefona. Sve pristigle odgovore pregledat će stručni žiri u sastavu: Ana Bagarić Šalamon, Nikola Buneta i Ivona Šatrak. Imena dobitnika bit će objavljena 28. rujna 2018. do 17 h na internetskoj stranici www.menshealth.hr te ostalim portalima Adria Medije Zagreb i digitalnim kanalima tvrtke Opel Hrvatska.

Slanjem odgovora putem e-maila, kao sudionik i davatelj osobnih podataka, suglasni ste i slobodnom voljom ustupate gore navedene osobne podatke trgovačkom društvu Adria Media Zagreb d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Također, ste suglasni i pristajete na objavu navedenih osobnih podataka na navedenoj internet stranici kao i portalima društva, u svrhu provedbe natječaja i objave podataka o dobitnicima, a sve u svrhu ispunjenja legitimnih interesa voditelja obrade kao priređivača kreativnog natječaja. Vaši osobni podaci će se obrađivati za vrijeme trajanja natječaja i pohraniti na razdoblje od 3 godine od dana zaprimanja Vaših podataka.

Želimo napomenuti da u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na internet stranici društva Adria Media Zagreb d.o.o. 5. Dobitnici će biti kontaktirani na brojeve telefona koje su istaknuli te putem e-mail adrese s koje su se prijavili na Natječaj.

6. Natjecatelji se natječu u karting vožnji na vlastitu odgovornost.

7. Čitatelji koje članovi stručnog žirija odaberu za članove timova suglasni su da se cjelokupni filmski i fotografski materijal snimljen na utrci može javno prikazivati i koristiti u promotivne svrhe magazina Men’s Health, časopisa Story te tvrtke Opel Hrvatska.

8. Adria Media Zagreb d.o.o. ne snosi odgovornost ako Sudionik iz bilo kojeg razloga ne uspije pristupiti internetskoj stranici www.menshealth.hr.

9. Adria Media Zagreb d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Natječaj uz ili bez prethodne obavijesti Sudionicima.

U slučaju spora između Sudionika ovog Natječaja i Organizatora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Kako bi uspješno predao prijavu, Sudionik prihvaća uvjete i pravila Natječaja. Odricanje od jamstva i ograničenje odgovornosti.

NI U JEDNOM SLUČAJU Adria Media Zagreb d.o.o. ILI BILO KOJA TREĆA OSOBA ILI SUBJEKT UKLJUČEN U PRUŽANJE USLUGA HOSTINGA, IZRADU, STVARANJE ILI DISTRIBUCIJU INTERNETSKE STRANICE ILI FACEBOOK APLIKACIJE NEĆE SE SMATRATI ODGOVORNOM ZA BILO KAKVE DIREKTNE, INDIREKTNE, SLUČAJNE, POSEBNE ILI POSLJEDIČNE ŠTETE KOJE BI MOGLE NASTATI KORIŠTENJEM ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠTENJA INTERNETSKE STRANICE ILI FACEBOOK APLIKACIJE ILI KRŠENJEM BILO KOJEG JAMSTVA, SUDJELOVANJA U KREATIVNOM NATJEČAJU ILI NA DRUGOME MJESTU.

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh