Potražite ljetni paket National Geographica Hrvatska na svim kioscima

I ovo ljeto vaš omiljeni časopis National Geographic Hrvatska donosi ljetni paket – tri ovogodišnja izdanja za 39 kuna! Jeste li osigurali svoj primjerak?

Zemljopis, zoologija, botanika, ekologija, astronomija, povijest, arheologija, etnologija, antropologija, kemija, fizika, suvremena tehnologija, fotografija, putovanja, fenomeni – iz cijelog svijeta i iz Hrvatske – teme su koje obrađuje hrvatsko izdanje National Geographica. Pronađite zanimljive priče u ljetnom paketu koji sadrži tri izdanja, od siječnja do svibnja ove godine!

U siječanjskom izdanju National Geographica čitajte o strvinarima – omraženi, opaki i dragocjeni strvinari su čistači prirode! Strvinari izgledaju odbojno, hrane se lešinama, ali Zemlja očajnički trebe te ptice čistače.

Jeste li znali da priroda godi mozgu i pozitivno utječe na njega? Kad se približimo prirodi – bilo netaknutoj divljini ili tek stablu u dvorištu – činimo uslugu svom preopterećenom mozgu.

Izdanje National Geographica Hrvatska za veljaču otkriva novo lice saudijskih žena. Imaju diplomu, posao i služe se digitalnim medijima. One žive u sve širem svijetu. Uz to, ovo izdanje ‘istražuje’ i utrobu Londona – ispred jedne od najstarijih metropola Europe nalazi se „bogata arheološka torta“ od povijesnih artefakata.

Oko trećina hrane na našem planetu odlazi u smeće – dio samo zato što ne izgleda lijepo. To je dovoljno da se nahrane dvije milijarde ljudi. U National Geographicu Hrvatska za ožujak saznajte kako neprivlačne namirnice mogu hraniti planet!

Je li smrt tek trenutak ili možda dio procesa? Smrt je “proces, a ne trenutak”, napisao je specijalist intenzivne medicine Sam Parnia u svojoj knjizi Erasing Death. To je udar koji pretrpi cijelo tijelo i tijekom kojeg srce prestane kucati, ali organi ne umiru odmah. U stvari, piše on, još podosta vremena mogu ostati neoštećeni, što znači da je “tijekom duljeg razdoblja nakon smrti osobu moguće vratiti”. Kako se smrt, kao sama suština vječnosti, može poništiti? Kakva je priroda svijesti za vrijeme prolaska kroz sivu zonu? Sve se veći broj znanstvenika hvata u koštac s takvim zbunjujućim pitanjima. Travanjski National Geographic Hrvatska donosi nove znanstvene spoznaje o smrti!

Solarna energija donosi svjetlost zemljama koje još uvijek većinom žive u mraku. Ugrubo 1,1 milijarda ljudi na svijetu živi bez pristupa električnoj energiji, no solarna revolucija počela je transformirati život u zemljama u razvoju. Više o temi ‘energija narodu’ donosi svibanjski National Geographic Hrvatska!

Izaberite svoj paket s tri ovogodišnja izdanja i uštedite 57 kuna. Potražite National Geographic Hrvatska ljetni paket na svim kioscima!

Komentari

▲ Povratak na vrh