Posjetite Sajam vjenčanja u Osijeku 14. i 15. siječnja 2017. godine

Sajam vjenčanja je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u vjenčanja.

Budući mladenci pripremite se za 8. po redu Sajam vjenčanja u Osijeku powered by Portanova, 14. i 15. siječnja 2017., u TC Portanova jer brojni izlagači za vas pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja.

Osim raznovrsne ponude brojnih izlagača posjetitelje očekuju i zanimljive radionice, degustacije, svakodnevne modne revije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. Na modnim revijama i ove će se godine već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčanica priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčane mode za nadolazeću sezonu.

ana-opacak-iv-by-marko-dusak

Posebna je poslastica Sajma vjenčanja održavanje humanitarne VIP modne revije kojom ova manifestacija tradicionalno podržava nacionalni humanitarni projekt Palčić gore, čime se ukazuje na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji.

Ovu hvalevrijednu akciju podržat će brojna poznata lica kao što su glumac HNK-a Aljoša Čepl, igrač NK Osijek Aljoša Vojnović, solistica HNK-a Ivana Medić, kazališna glumica Petra Cicvarić, glazbenica Mia Dimšić, Ruža Janjiš, pobjednica emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske, Irena Slovaček, osnivačica sportske konvencije Be Different Be Strong, novinari i voditelji HRT-a, Željko Kovačević i Sanja Račić koji će prošetati modnom pistom u vjenčanim i večernjim haljinama ili odijelima i tako pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima malih Palčića.

ana-opacak-ii-by-marko-dusak

Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svaki posjetitelj je u prilici osvojiti darove te pomoći humanitarnom projektu Palčić gore. A modno iznenađenje pripremaju i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek…

Zaštitno lice Sajma vjenčanja je glazbenica Ana Opačak koja, otkako se pojavila u prvoj sezoni emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske osvaja radijski eter svojim pjesmama, ali ništa manje osmijehom i šarmom. Ana u lipnju sljedeće godine planira vjenčanje sa zaručnikom Nikolom Baraćem stoga joj je snimanje najavne kampanje za događanje bila odlična uvertira za skorašnju vjenčanu svečanost.

Sajam vjenčanja je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u vjenčanja, stoga dragi mladenci, inspirirajte se i uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče. Ulaz na Sajam je besplatan.

Nastup ansambla Brevis – posebna glazbena poslastica Sajma vjenčanja

Na subotnjoj gala modnoj reviji u 18sati nastupit će vokalni ansambl Brevis, jedan od najuspješnijih hrvatskih djevojačkih zborova. Popularne osječke „Brevisice“ prepoznatljive su i cijenjene predstavnice kulturnog života grada Osijeka. Ansambl je do sada, predvođen dugogodišnjom dirigenticom Antoanetom Radočaj-Jerković i klavirskim suradnikom Davorom Dedićem, ostvario brojne nacionalne i međunarodne uspjehe, a svakako je velik uspjeh iz 2016. godine kada su u ruskom Sankt Peterburgu osvojile zlatni pehar i posebnu nagradu žirija za Zvijezde natjecanja na 3. Svjetskom prvenstvu pjevačkih zborova. Najveći uspjeh zbora do sada je koncert u jednoj od najprestižnijih koncertnih dvorana svijeta u Carnegie Hall u New Yorku 2013. godine.

PROGRAM:

Subota 14. 01.

09.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Kako organizirati i planirati vjenčanje?

Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja

18.00 Gala humanitarna VIP modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

 

Nedjelja 15. 01.

9.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

16.00 Novi trendovi u vjenčanoj modi

Make up & hair show

17.00 Cvjetna radionica

18.00 Modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

Komentari

▲ Povratak na vrh