Posjet Farmacia Sportskom savjetovalištu uvijek je dobra odluka

Nema boljeg vremena za kreiranje planova od početka godine, a prva odluka fitness trenera Sandija Imerovića je dovesti se u formu uz pomoć Farmacijinog uređaja za analizu sastava tjelesne mase

Iako je zima tek pokazala svoju snagu, mnogi već počinju razmišljati o ljetu i kako pokazati isklesano tijelo na plaži. Među njima je i slavni zagrebački fitness trener Sandi Imerović, koji je kao prvi korak prema postizanju željenog izgleda istaknuo temeljitu analizu stanja organizma s ciljem detektiranja eventualnih poteškoća:

“I sam znam pretjerati s ukusnim zalogajima, posebice u sezoni blagdana, stoga s vremena na vrijeme navratim u Farmacia sportsko savjetovalište u Arena centru na analizu sastava tjelesne mase pomoću uređaja Gaia. Njegova je primjena i više no jednostavna – u samo nekoliko sekundi uređaj očitava parametre koji omogućuju detaljniju analizu rezultata – količinu minerala, proteina, masti i vode, tjelesnu masu bez masti i minerala, biološku starost organizma, bazalni metabolizam te ukupnu potrošnju energije. Zadovoljan sam svojim rezultatima, no nastojim još više paziti na prehranu i vježbati kako bi svako sljedeće mjerenje bilo još bolje”, poručuje Sandi Imerović.

Ako vam se ljetni dani i visoke temperature čine kao daleka budućnost, razmislite opet, jer dobra je priprema pola odrađenog posla.

Komentari

▲ Povratak na vrh