Polleo Sport ide stepenicu više!

Najbolja europska turistička destinacija zaslužuje najbolju ponudu, zato je Polleo Sport odlučio udvostručiti prostor i ponudu.

Ovaj ponedjeljak neće biti omražen kao svi drugi, barem ne za sportaše, rekreativce i ljubitelje sporta. Polleo Sport, regionalni lider u industriji sportske prehrane i fitness opreme proširio je svoju poslovnicu u Zadru i otišao stepenicu više uz dosad najveću ponudu Under Armour fitness opreme te Garmin i Polar satova.

Nakon iscrpnih radova, preuređena poslovnica otvara svoja vrata, a za dobrodošlicu u novi interijer, posjetitelje očekuju brojni popusti, akcije i pokloni. Ekskluzivo na dan otvorenja, od 8 do 9 ujutro traje velika akcija za ranoranioce koji mogu uloviti popust od 25% na sve Garmin i Polar satove. Tijekom dana, posjetitelje će ritmovima glazbe razgibavati DJ Ante Duić, a osim glazbenog programa, uz promotivni letak moći će ostvariti velike popuste na omiljene brendove te pri svakoj kupnji dobiti i poklon.

Proširenje poslovnice u Zadru komentirala je i legenda hrvatskog boksa, Željko Mavrović: “Zadar je sportski grad i njegovi stanovnici neprestano traže novitete iz fitness svijeta, a Polleo Sport im je to odlučio pružiti. Smatram kako je bitno imati lidera sportske prehrane i opreme u gradu, posebno zato što je Zadar domaćin mnogih sportskih događanja koja prate oči diljem svijeta.”

polleo-zadar1

Mario Valentić, voditelj i glumac koji često svoj sportski duh pokazuje na brojnim maratonima, također je ljubitelj Polleo Sport brenda.

“Bio sam dio sportske priče koja se odvijala u Zadru proteklih godina. Radi se o nekoliko maratona kojima uvijek rado prisustvujem. Tada Zadar privlači mnogo ljudi, posebice sportaša. Zato mi je izuzetno drago što je Polleo Sport već prije prepoznao Zadar kao sportsku destinaciju te ove jeseni odlučio proširiti svoj prostor i ponudu.” – izjavio je Valentić.

Najbolja europska turistička destinacija zaslužuje najbolju ponudu, zato je Polleo Sport odlučio udvostručiti prostor i ponudu. Dođite i uvjerite se zašto će ponedjeljak, 3. listopada, biti najbolji ponedjeljak ove jeseni!

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh