Pogledajte kako je bilo na Orange Bike Rideu

Brojni ljubitelji biciklizma imali su priliku biciklirati kroz centar grada, a cijeli projekt podržala su i brojna poznata lica

U sklopu Europskog biciklističkog izazova proteklog vikenda održan je Orange Bike Ride pod okriljem Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske, grada Zagreba i izdavačke kuće Adria Media Zagreb s ciljem popularizacije biciklizma među građanima. Brojni ljubitelji biciklizma imali su priliku biciklirati kroz centar grada, a cijeli projekt podržala su i brojna poznata lica.

Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg rezultata Zagreb se i ove godine od 1. do 31. svibnja natječe u Europskom biciklističkom izazovu sloganom Vozim za Zagreb, vozim za sebe!. Dodatnu notu cijelom projektu daje partner Hrvatska poštanska banka koja će za svaki prijeđeni kilometar u sklopu izazova donirati jednu kunu na tekući račun posebnih ambasadora ovogodišnjeg izazova, maturanata koji ove godine izlaze iz programa alternativne skrbi Dječjeg doma u Nazorovoj te počinju samostalni život.

Za sudjelovanje u Europskom biciklističkom izazovu potrebno je skinuti novu besplatnu aplikaciju Naviki i do 31. svibnja biciklirajući skupljati kilometre za Zagreb i mlade Zagrepčane. Više informacija o samom izazovu te kako preuzeti aplikaciju saznate na www.cyclingchallenge.eu.

Pogledajte u videu kako je bilo na Orange bike rideu:

Komentari

▲ Povratak na vrh