Podrezivač za lice, kosu i tijelo – maksimalna preciznost i vrhunsko oblikovanje

Ako ste se ikada zapitali koja je tajna njegovanog izgleda mnogih modernih muškarca, odgovor je u velikom broju slučajeva podrezivač. Podrezivanje i brijanje vrlo su važni faktori u životu svakog muškarca jer urednost i ravnomjerna duljina dlačica najčešće puno otkrivaju o samopoštovanju i životnom stilu

Kroz dugi niz godina, za skraćivanje dlačica koristili su se različiti oštri predmeti koji su nerijetko izazivali crvenilo, svrbež, ranice te ozbiljne infekcije, stoga su moderni podrezivači pravi spasitelj mnogih muškaraca i ključ dobrog izgleda.

Philps je razvio serije podrezivača koji su prilagođeni užurbanom ritmu i stilu života suvremenog muškarca. Uz njih svatko može oblikovati i podrezivati dlačice od glave do pete iz udobnosti vlastitog doma i bez potrebe odlaska u salone. Svi uređaji ispunjavaju visoke kriterije kvalitete i vrhunskog dizajna. Iz ponude je potrebno izdvojiti Philips Multigroom series 7000 podrezivač koji predstavlja pravu modernu revoluciju podrezivanja dlačica.

Podrezivač omogućuje brijanje uz maksimalnu udobnost
Philips Multigroom series 7000 izuzetno je kvalitetan Philipsov podrezivač obogaćen inovativnim značajkama. Ovaj sve-u-jednom podrezivač dolazi uz 14 nastavaka te vam omogućuje precizno i praktično brijanje i oblikovanje dlačica na licu, tijelu i kosi.

Ovaj uređaj sadrži tehnologiju DualCut koja dolazi uz 2x više čeličnih oštrica koje će i nakon 5 godina uporabe biti jednako oštre kao i nakon prvog korištenja.

Mnogi muškarci imaju problem s brijanjem dlačica na osjetljivim mjestima poput vrata. Jedinstveni sustav zaštite kože Bodyshaver štiti čak i najosjetljivija područja i omogućuje ugodno brijanje dlačica na čak 0,5 mm.

Želite li imati savršeno dotjeranu bradu? Tu je za vas precizni nastavak za brijanje koji služi za usavršavanje rubova na bradi, vratu i obrazima. Uz detaljni metalni podrezivač lako i precizno možete kreirati fine linije, konture i detalje svoje brade. Ukoliko se pak želite riješiti dlačica u nosu, možete to napraviti na jednostavan način uz podrezivač za dlačice u nosu.

Philips Multigroom series 7000 vrlo je praktičan, a rukovanje i čišćenje je lako. Kvalitetna gumena drška nije skliska te pruža udobnost i kontrolu tijekom podrezivanja. Uređaj je i vodootporan stoga ga možete jednostavno čistiti vodom iz slavine, a dlačice podrezivati pod tušem.

Treba spomenuti i litij-ionsku bateriju koja omogućuje neprekidni rad do 120 minuta nakon cjelovitog punjena od 1 sata. Također, postoji i mogućnost brzinskog punjenja uređaja od 5 minuta za jedno potpuno podrezivanje.

Naravno, sigurno želite izgledati odlično gdje god se nalazili ili otputovali. Zato uz Philips Multigroom series 700 dolazi i praktična torbica u kojoj lako možete spremiti i zaštititi podrezivač i sve njegove nastavke.

Uz Philips ćete lako očuvati dobar izgled i ponovno zračiti sa samopouzdanjem.

Što je muškarac bez uredne brade i brkova
Svaki muškarac odlučuje o svom stilu i duljini dlačica na tijelu. Ipak, uredne linije i ravnomjerna duljina dlačica znak su brige o sebi i svom izgledu. Pogotovo je lice često izloženo pogledima i vanjskim utjecajima, stoga ga je važno održavati njegovanim jer to utječe na naš cjelokupni dojam i samopouzdanje. Obične britvice i brijači možda se čine kao najjeftinije i najjednostavnije rješenje, ali su često nekvalitetni i opasni za korištenje te mogu dovesti do različitih infekcija i ozljeda. Podrezivač može postati najbolji prijatelj svakog muškarca koji želi dobro izgledati i ostaviti dobar dojam. Pomoći će vam da postignete izgled kakav želite i imate više samopouzdanja za ostvarivanje svojih ciljeva. Uz Philipsov asortiman nećete moći pogriješiti.

Philips Multigroom series 7000 jamči uštedu vremena i novca te dugogodišnju pouzdanost. Skraćivanje dlačica nikad nije bilo jednostavnije. Možete brzo i besplatno postići kontrolu nad svojim izgledom svaki dan. Nakon što prvi put upotrijebite ovaj aparat za brijanje bit ćete samopouzdani i dobro raspoloženi.

Budite najbolja verzija sebe i postignite vrhunske rezultate prilikom svakog tretmana!

Komentari

▲ Povratak na vrh