Otkriveno tko su bili uzvanici tajne večere StoryGourmet Chef’s secret dinner

U predsjedničkom apartmanu hotela Kempinski Adriatic organizirana je vrhunska gastronomska večer s zanimljivim uzvanicima

U predsjedničkom apartmanu hotela Kempinski Adriatic organizirana je vrhunska gastronomska večer na kojoj su prisustvovali glumica Sanja Vejnović, glumac Đorđe Kukuljica, voditeljica i dizajnerica interijera Mia Kovačić, pisac i maneken Dean Pelić, chef Gregorio Mannucci te glavna urednica magazina StoryGourmeta Zrinka Ferina.

Za večeru od pet sljedova pobrinuo se head chef hotela Kempinski, Mirko Pistorello. Svaki slijed pratila je i odgovarajuća čaša vina za koju se pobrinuo Badel 1862 s izborom vrhunskih sorti među kojima su se posebno isticala netom rebrendirana, međunarodno nagrađivana daruvarska vina Vezak. Ponudu su upotpunila i nagrađivana vina Korlat okrunjena zlatnom medaljom prestižnog svjetskog vinskog natjecanja Decantera za 2018. godinu.

Đorđe Kukuljica, Mia Kovačić i Zrinka Ferina, glavna urednica StoryGourmeta

Prekrasan pogled s terase i uživanje u ovoj večeri neizostavno bi bilo bez vode pa je tako službena voda večeri bila Romerquelle sa svojim gaziranim i negaziranim vodama kao i nježnim mjehuričastim vodama s okusima.

Druženje je potrajalo do dugo u noć jer je atmosfera ove večere bila uistinu čarobna. Divnu večer i glazbeno je laganim jazzom pratio Adam Klemm trio.

Galeriju fotografija pogledajte na Story.hr

 

Komentari

▲ Povratak na vrh