Olimpijsko zlato kao inspiracija za jedinstvene Police sunčane naočale posvećene Neymaru Jr.-u

Povodom nadolazećih Olimpijskih igara, talijanski modni brand lansirao je ekskluzivan pozlaćeni model sunčanih naočala posvećen ambasadoru Neymaru Jr.

Kultni modni i lifestyle brand Police, čije je zaštitno lice treću godinu zaredom zvijezda svjetskog nogometa Neymar Jr., lansirao je ekskluzivan model sunčanih naočala u čast svog ambasadora.

Neymar Jr wearing Police SPL156V

 

Povodom nadolazećih Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, na kojima će Neymar Jr. zaigrati kao kapetan brazilske nogometne reprezentacije, Police je svom ambasadoru posvetio jedinstvene sunčane naočale pozlaćene 24-karatnim zlatom. Atraktivan zlatni okvir upotpunjen je inovativnim polariziranim žutim zrcalnim lećama te pozlaćenim NJR logom koji dekorira krajeve ručkica i leće na kojima je ugraviran uz logotip branda Police.

POLICE RIVAL6780

Proizvedeno je svega 100 komada ovih jedinstvenih sunčanih naočala čiji će ponosni vlasnici biti odabrana lica diljem svijeta koja svojim modernim stilom idealno utjelovljuju urbani duh branda Police. U Hrvatskoj je ta čast pripala popularnom pjevaču Luki Nižetiću koji se na domaćoj sceni izdvaja kao jedan od najkreativnijih umjetnika originalnog modnog ukusa, a zajedničke vrijednosti koje dijeli s poznatim talijanskim brandom su inovativnost, ambicija i originalan, odvažan stav.

Luka Nizetic wearing Police SPL156V

Upečatljivost ovih atraktivnih sunčanih naočala svrstava ih u sam vrh najpoželjnijih modnih dodataka, a svi ljubitelji branda Police imat će priliku nabaviti svoj model zlatnog sjaja u sljedećoj kolekciji za 2017. godinu, u sklopu koje će Police lansirati poseban SPL156 model u zlatnoj boji koji će svojim sjajem biti jednako atraktivan kao i pozlaćeni original kojim je inspiriran.

POLICE RIVAL6758POLICE RIVAL6765

Komentari

▲ Povratak na vrh