Održan Story Pink Fest

U režiji najutjecajnijeg celebrity časopisa Storyja i u suradnji s vodećom kartičnom kućom u Hrvatskoj, PBZ Cardom, održan je još jedan Story Pink Fest koji je na Cvjetni trg privukao veliki broj posjetitelja

Program za sve uzraste trajao je od 10 sati, a okupljeni su uživali u nastupu malih pjevačkih zvijezda dječjeg zbora ‘Zagrepčanke i dečki’, koji iza sebe ima 25 godina tradicije. Sve posjetitelje oduševio je izvrsni mladi glazbenik Matija Cvek koji je premijerno live izveo i svoj novi singl „Praviš me ludim“. Story Pink Festu i ovom festivalu dobre zabave pridružila se i pjevačica Zsa Zsa, te svojim urbanim stilom privukla posebnu pažnju mlađe publike. Mladoj pjevačkoj nadi Steli, ovo je bio prvi nastup za Story a izvedbama kako svojih pjesama tako i obrada zadivila je posjetitelje.

U pauzama između nastupa pjevačkih zvijezda, posjetitelji su mogli shopingirati uz Story shopping kupone, s popustom od čak 40% koju je u brojnim dućanima diljem Hrvatske pa tako i u centru Zagreba omogućio American Express. Tu je bio i izrazito zanimljiv selfie point koji je za posjetitelje pripremio i Hrvatski Telekom, a bio je izrazito upečatljiv zbog velike štikle koja je bila središnji motiv, jer štikle su okosnica nove hit serije “Osveta u štiklama” koja će se prikazivati samo na MAXtv-u, na PICKBOX TV kanalu. Jedan od sponzora projekata bio je i JYSK koji se pobrinuo da na Storyjevom korneru imamo najljepše uređeni VIP lounge, a to su odradili namještajem i detaljima iz svoje nove kolekcije. Svoju novu jesensko zimsku kolekciju kao i svoju široku ponudu predstavio je i hrvatski lanac dućana obuće, Planet Obuća, što je posebno zanimalo sve fashionistice.

Posebnu priču ovo jesenskog Story Pink Festa obilježilo je i osvještavanje posjetitelja i čitatelja o mjesecu borbe protiv raka dojke, pa su tako ovogodišnju manifestaciju zajedničkim snagama organizirali magazin Story i udruga P.I.N.K. Life, te na poseban je način ukazali na potrebu prevencije i brige za zdravljem. Kroz jedan ružičasti pogled na život i geslo „Sačuvajmo zdrave dojke“, izložbu slika te modnu reviju High Heels for High Hopes, dočarali su posjetiteljima kako pozitivnim stavom i hrabrošću pokazuju svoju vjeru u bolje sutra. Vrhunac je svakako bila revija žena članica udruge koje su pratile i osobe iz javnog života.

Ovaj program došli su podržati i izaslanici Predsjednice, Vlade, Sabora, te sam gradonačelnik Milan Bandić, uz kojeg su tu bili i državni tajnik ministarstva zdravstva te izaslanik Premijera Andreja Plenkovića, gospodin Tomislav Dulibić, te ovogodišnja ambasadorica udruge P.I.N.K. Life, ali i izaslanica Hrvatskoga Sabora, gospođa Sanja Putica.

Kako je to izgledalo u slikama, uvjerite se sami u galeriji koju vam donosimo.

 

Komentari

▲ Povratak na vrh