Održan je She’s Mercedes Elle Gala Dinner – pogledajte kako nam je bilo!

Predivan prostor muzeja Mimara ovoga je srpnja poslužio kao savršena scenografija prvog ekskluzivnog ženskog druženja u organizaciji magazina Elle – She's Mercedes Elle Gala večere

U čarobnoj atmosferi zagrebačkog Muzeja Mimara, u četvrtak, 5. srpnja, održan je prvi She’s Mercedes Elle Gala Dinner. Na intimnoj večeri ostvarenoj u partnerstvu s Mastercardom sudjelovalo je 40-ak uzvanica, pomno probranih žena iznimnih karijera i postignuća, pripadnica poslovne, umjetničke i kulturne elite. Među njima bile su i odvjetnice Jadranka Sloković, Tarja Krehić i Darja Maoduš Palić, arhitektica Vedrana Ergić, dizajnerica Ira Payer, ravnateljice kulturnih institucija Snježana Pintarić i Lada Ratković-Bukovčan, PR stručnjakinje Manuela Šola i Ana Petričić Gojanović te brojne druge ugledne gošće.

Na samom početku večere, nakon ugodnog druženja u dvorišnom dijelu muzeja, glavna i odgovorna urednica časopisa Elle, Nambi Kezić, gošćama je zaželjela dobrodošlicu te zahvalila na odazivu, nastavljajući s kratkim govorom u kojem je pojasnila koncept ovakve vrste druženja.

Uvodno obraćanje glavne urednice magazina Elle

“Večeras smo u društvu uspješnih, samostalnih, kreativnih, sposobnih žena čije su karijere i postignuća vrijedni isticanja. Upravo je to ono što mi kao časopis nastojimo iz mjeseca u mjesec uključivati u naš sadržaj – žene svih dobi čije inicijative i poslovni podvizi zavređuju medijski prostor. Danas je u virtualnoj jurnjavi za klikovima i lajkovima svijet medija izgubio nešto od svoje originalne draži, ali brend Elle poznat je po svojoj nesmiljenoj težnji k beskompromisnoj kvaliteti. Tako biramo i svoje kolegice, suradnice i sugovornice, nastojeći stvoriti časopis od žena, za žene.

Ostavila bih vas s jednom temom za razmišljanje, kojoj vjerujem da zajedno možemo bolje doskočiti. Kako motivirati žene da se odvaže na skok u poduzetničke vode, kako da ostvare svoje potencijale i steknu samopouzdanje koje im pripada, tema je koju zajedno možemo savladati i staviti je u fokus medijske javnosti. Naime, nedavna istraživanja pokazuju da je za čak četvrtinu žena primarni problem koji ih odvraća od pokretanja vlastitog biznisa ili upuštanja u nove poslovne izazove – nedostatak samopouzdanja. Razgovorom i druženjem moguće je srušiti predrasude o ženskom neslaganju te dati pozitivan primjer da zajedno možemo brže i više napredovati. Vjerujem da ovim druženjem i daljnjom razmjenom iskustava našim čitateljicama možemo pružiti pozitivan uvid u poslovni svijet i prilike koje pruža” poručila je okupljenim uzvanicama Nambi Kezić, glavna urednica hrvatskog izdanja magazina Elle.

Prva Elle Gala večera održana je u partnerstvu s Mercedesom, brendom čija se priča izvrsno uklopila u projekt Elle Gala Dinner. Jeste li znali da je Bertha Benz, supruga Karla Benza, bila i njegova poslovna partnerica, prva osoba koja se bavila vožnjom na duljim dionicama, te ona koja je postavila temelje za čitavu automobilsku industriju u kojoj i danas Mercedes-Benz stoji za pojam vrhunske kvalitete.

She’s Mercedes je platforma posvećena nadahnuću, povezivanju i osnaživanju žena da oslobode svoje najbolje

Stremljenje k izvrnosti zajednička je osobina svih uspješnih žena i na tragu svoje osnivačice renomirani brend pokrenuo je i She’s Mercedes, platformu koja služi kao mjesto okupljanja u kojem se potiče slobodna razmjena ideja i iskustava, te nas inspirira na osobni i profesionalni napredak. Upravo u izgradnji zajednice koja na prvo mjesto stavlja uzajamnu podršku žena Elle i Mercedes pronašli su zajednički jezik.

Komentari

▲ Povratak na vrh