Novi Men’s Health svim čitateljima daruje knjigu Nives Celzijus „Gola istina 2“

U novom Men's Healthu saznajte kako odabrati najbolje komade i ostati zamijećen po dobrom stilu, a ne mokrim mrljama ispod pazuha!

Mišići rastu, a trbuh kopni? Je li to moguće? Jest, uz novi Men’s Health koji donosi vodič za brz i efikasan trening na plaži! Kolovoško izdanje Men’s Healtha daruje svim čitateljima knjigu Nives Celzijus „Gola istina2“!

Trenirajte i na godišnjem odmoru! Ne želite propuštati treninge čak ni dok ste na godišnjem odmoru? Shvaćamo vas – zato smo vam pripremili trening koji ne zahtijeva rekvizite, samo malo prostora, trkačku dionicu i dobru volju. A sve to imate, zar ne?

Novo gorivo za superizdržljivost. Neki elitni atletičari 50. milju svladavaju jednakim intenzitetom kao i onu prvu. U čemu je tajna? U hrani koju izbjegavaju, a Men’s Health vam ju otkriva! Uz to, donosimo i recept za jelo koje možete spakirati u porcije ili od ostataka napraviti novo jelo. Kuhajte jednom, a jedite cijeli tjedan!

Mišiće na optimum! Aktivni ste, na treninzima dižete tone, mišići rastu k’o od šale… Ali jeste li sigurni da znate baš sve? Sigurni smo da neke stvari možete naučiti i od beba – DNS će vam pokazati kako. Dinamička neuromuskularna stabilizacija (DNS) je metoda učenja optimalnoga korištenja mišića i zglobnih tijela u kretanju sa savršenom stabilizacijom u idealnom biomehaničkom modelu po uzoru na razvojnu kineziologiju djeteta. Glavni cilj DNS metode je aktivacija integriranog sustava stabilizacije, koji je preduvjet za svaki pokret. Ljudsko tijelo je kompleksan sklop koji se sastoji od više od 600 skeletnih mišića i više od 200 kostiju međusobno povezanih i u stalnom međuodnosu. I najmanji pomak ili disbalans utječe na cijeli sustav i zato je dubinska stabilizacija ključna i preduvjet svakom pokretu. Funkcionalna stabilizacija (stabilizacija pri izvođenju određene funkcije ili rada) aktivnost je koja je nužna za siguran voljni pokret glave i udova te je od iznimne važnosti prilikom statičkog opterećenja kralježnice tijekom sjedenja i stajanja. Funkcionalna je stabilizacija globalni problem, to jest ne uključuje samo jedan mišić, nego cijeli mišićni lanac. Ako je samo jedan mišić disfunkcionalan, narušena je cijela funkcija stabilizacije koja utječe na kvalitetu (efikasnost) pokreta. Zbog toga tijelo pokušava kompenzirati pokret uključujući vanjske (površinske) mišiće za kretanje, čime dolazi do preopterećenja mišića, diskova i zglobova, bolova i oštećenja. Saznajte više u kolovoškom Men’s Healthu!

MH kolovoz 2016

Dugo toplo modno ljeto. Za ljetnih se vrućina lagana garderoba jednostavno podrazumijeva. Ali nije svejedno od kakvog su materijala kratke hlače na koje ste bacili oko – ako je riječ o debelom i neprozračnom materijalu, zaboravite ih! Osim materijala, valja obratiti pažnju i na uzorke – ljeti nosite manje odjeće, stoga se slobodno odvažite i birajte smjelije uzorke i šare. U novom Men’s Healthu saznajte kako odabrati najbolje komade i ostati zamijećen po dobrom stilu, a ne mokrim mrljama ispod pazuha!

Kolovško izdanje Men’s Healtha poklanja svakom čitatelju knjigu Nives Celzijus „Gola istina 2“. Stoga trk na kioske po primjerak vašeg omiljenog časopisa!

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh