Novi broj Men’s Healtha u prodaji

U novom broju pročitajte razgovor sa Stipom Miočićem, aktualnim teškaškim UFC prvakom, vatrogascem i medicinskim tehničarem, nogometnim reprezetativcem Ivanom Perišićem, ali i s Goranom Beloševićem, frontmanom grupe Pravila igre.

U novom broju najbolje građenog časopisa za muškarce možete pročitati razgovor sa Stipom Miočićem, aktualnim teškaškim UFC prvakom, vatrogascem i medicinskim tehničarem (koji unatoč UFC-ovu naslovu nije odustao od svoja dva dnevna posla).

Razgovarali smo i s nogometnim reprezetativcem Ivanom Perišićem, ali i s Goranom Beloševićem, frontmanom grupe Pravila igre – Goran je vjerni čitatelj Men’s Healtha i uspio je voljom i upornošću izgubiti gotovo 30 kg viška i isklesati tijelo dostojno naslovnice!

Dr. Lejla Kažinić Kreho vas savjetuje kako pomoću prehrane zablistati u najluđoj noći (ali i kako si pomoći kad pretjerate sa zdravicama), dok naš urednik fitnessa Marino Bašić odgovara na vječno pitanje što je, zapravo, idealna forma.

Volite li ljuto, priredili smo za vas cijeli vatreni slijed, a tu su i najbolja hrvatska craft piva kojima ćete vatru ugasiti.

Komentari

▲ Povratak na vrh