Na kioscima je listopadski broj časopisa Elle

Pored uvijek uzbudljivih tema koje donosi novi Elle, uz novo izdanje sve čitateljice na dar dobivaju novi broj Elle Decorationa!

Jesen je vrijeme kada se pripremamo za novu radnu i školsku godinu, no ujedno su to i trenuci kada se odlučujemo i za uvođenje različitih promjena u naš život. Često na rasporedu stvari koje želimo promijeniti je i naš životni prostor, a kao inspiracija će, vjerujemo, dobro poslužiti poklon koji smo vam pripremili –  jesensko izdanje časopisa Elle Decoration. Uz svaki kupljeni primjerak listopadskog broja časopisa Elle, besplatno dobivate jesenski Elle Decoration. U njemu vas čekaju ideje za preuređenje kuhinje, shopping vodič, narančasti tonovi, eko inspiracija i nove dizajnerske nade.

Uz inspirativne interijere koji će vas nadahnuti da unesete promjene u svoj životni prostor, donosimo i pregled najnovijih modnih trendova i najaktualnijih lookova koje će se nositi ove jeseni.

Predstavljamo i nove beauty trendove, dame koje ih diktiraju, te donosimo ideje za promjenu frizure.

Uz priče o modi i ljepoti, uvijek idu teme vezane uz poznate manekenke, a ove jeseni one nužno nisu živa bića. Predstavljamo aktualne digitalne heroine, koje već sada drmaju društvenim mrežama.

Za sve vas koji uživate slobodno vrijeme provoditi uz priče o utjecajnim imenima iz svijeta mode, umjetnosti i kulture donosimo vam feljtone o Greti Garbo, Cecilu Beatonu i Nori Ephron. Tu je i intervju s glumicom Mijom Melcher s kojom smo razgovarali o glumi, braku te stanju u kulturi i državi…

Elle. Ljepota je unutra. Na svim kioscima od 20. rujna.

Komentari

▲ Povratak na vrh