Men’s Health i Replay novim pretplatnicima daruju cool majicu!

Požurite jer količina darova uz pretplatu je ograničena!!!

Najbolje građeni časopis za muškarce i jedini lifestyle muški magazin na našem tržištu – Men’s Health – u suradnji s renomiranim talijanskim brandom Replay novim pretplatnicima daruje majice kratkih rukava!

Specifičan street style modni identitet odjevnih Replay komada koji se lako kombiniraju s ostatkom garderobe ovog je ljeta posebno vidljiv u velikoj raznolikosti krojeva kratkih i kupaćih hlača te sandala, kao i u odabiru prirodnih materijala poput pamuka, jeansa ili kepera te nešto smjelijem koloritu koji privlači pozornost.

Talijanska elegancija, začinjena zanimljivim detaljima, proteže se i na ostatak kolekcije, poput košulja čiji klasičan kroj razbija eklektičan uzorak ili pak jeansa osnaženog 3D inovacijom jamči najveću fleksibilnost tkanine! A tako postaje must have za modne znalce koji žele vrhunsku kvalitetu – koja će savršeno odgovarati svakom pokretu i svakoj aktivnosti uz naglasak na bezvremenski fashion touch. 

Atraktivne ljetne modele iz nove kolekcije proljeće/ljeto2019., koji su na popustima do čak 50 posto, možete pronaći na svim Replay prodajnim mjestima u Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku i Splitu, kao i na webshopu. 

Požurite jer količina darova uz pretplatu je ograničena. 

 

GODIŠNJA PRETPLATA: 275 KN (1 BROJ GRATIS+DAR)
POLUGODIŠNJA PRETPLATA: 125 KN (1 BROJ GRATIS)

Za pretplatu nas nazovite na +385 1 63 00 817 I
li kontaktirajte putem maila pretplata@adriamediazg.hr!

 

Komentari

▲ Povratak na vrh