Medvjedi postaju Lavovi!

Polleo Sport postaje nutricionistički partner hokejaša Medveščaka kojima će omogućiti suplementaciju u vidu vrhunskih brendova.

Najzvjerskija od svih suradnji ove godine, bit će zasigurno ona koja će se održati u četvrtak 20. listopada, u 12 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova u Zagrebu. Tada će šape udružiti lavovski Polleo Sport i snažni Medvjedi KHL-a Medveščak.

Lideri, svaki na svojem terenu, KHL Medveščak i Polleo Sport, odlučili su se za početak suradnje za koju su uvjereni da će rezultirati vrhunskim rezultatima. Polleo Sport, najveći specijalizirani lanac sportske prehrane i fitness opreme postaje nutricionistički partner ledenih Medvjeda kojima će omogućiti suplementaciju u vidu vrhunskih brendova.

_mg_5421

Svoje zadovoljstvo početkom suradnje izrazio je Tom Zanoški, napadač KHL-a Medveščak i jedan od najboljih hrvatskih hokejaša:

“Privatno koristim proizvode Polleo Sporta i jako sam sretan što je moj klub prepoznao kvalitetu koju Polleo Sport nudi te odabrao baš njega za nutricionističkog partnera.”

Press konferencija održat će se na ledu, a službeni početak suradnje označit će rušenje Zida Loših Navika kojeg će, zajedno s hokejašima Medveščaka Janom Smolecom, Sergejem Gaiduchenkom, Yannom Sauve i Matijom Miličićem srušiti maskote Medveščaka i Polleo Sporta – Medvjed i Lav Mislav.

polleo

Ujedinjeni u zajedničkim vrijednostima, Polleo Sport i Medveščak će rušenjem Zida Loših Navika označiti pobjedu sportskog duha i čelične volje nad ljudskom lijenošću i tromošću.

“Uvjereni smo kako će ova suradnja biti na obostranu korist te jedva čekamo vidjeti lavovski hrabre Medvjede kako pobjeđuju na ledu.” – istaknuo je glasnogovornik Polleo Sporta, Zoran Pribičević.

Komentari

▲ Povratak na vrh