Meblo Trade vam poklanja PDV!

Posjetite Meblo Trade salone do 20. 12. i odaberite svoj božićni poklom po cijenama umanjenim za iznos PDV-a.

Dođite u Meblo trade po božićni poklon – namještaj i dekori po cijenama umanjenim za iznos PDV-a! Kuhinje po mjeri, garniture s ležajem za svakodnevno spavanje, ugradbeni ormari, kreveti i madraci, keramičke pločice… po cijenama umanjenim za iznos PDV-a samo do 20.12. Više na meblo.hr!

meety_amb-4

Pored dizajnerskih kolekcija namještaja, višenamjenskih garnitura za sjedenje, atraktivnih kuhinja, spavaćih i dječjih soba na raspologanju su i Meblo trade savjetnici za uređenje interijera za izradu projekata uređenja interijera i stručni savjet. Meblo Trade ortopedski madraci sinonim su za dobar san i maksimalnu udobnost tijekom noći, prateći najnovija otkrića na polju spavanja stvorili smo ortopedske madrace koji će pružiti savršenu potporu vašim leđima i vratnoj kralježnici.

queen_amb

low_dada_om56-bis

Madraci od memorijske, poliuretanske ili hladno-lijevane pjene, s džepićastim ili bonell oprugama, sa skidivim antialergijskim navlakama osigurat će vam najudobniji san i odmor. U prosincu je u tijeku akcija madrac + gratis podnica, posteljina i anatomski jastuk, te akcija madraci 1+1 gratis! Iskoritite priliku za kupnju kompleta za zdravo spavanje po najpovoljnijim uvijetima.

cs4058-lv_gb_cs1022c613m46_amb-1

Uz najpovoljniju kupnju osigurana je dostava i montaža na željenu adresu, kompletan servis uz naknadnu provjeru zadovoljstva klijenata. Uz blagdanske popuste na raspologanju je mogućnost otplate na 12 rata bez kamata.

corona_bed_marano_bedside_marano_dresser-web-0004amb_nut-8

Posjetite Meblo Trade salone i webshop i odaberite svoj blagdanski pokon! Više na www.meblo.hr.

Komentari

▲ Povratak na vrh