Meblo trade uz madrac poklanja podnicu, posteljinu i anatomski jastuk

Na popustu od čak 15-30% u svim Meblo Trade salonima očekuju Vas madraci od memorijske pjene, poliuretanske pjene, s bambusom ili pak lateksom i razni drugi.

Sveti Nikola stigao je u Meblo Trade i pripremio poklone za najbolji san ove zime. U svim Meblo Trade salonima očekuje Vas 15-30 posto popusta na madrace, a na poklon vam darujemo podnicu, anatomski jastuk ili posteljinu.

Ortopedski madraci Meblo Trade sinonim su za udobnost, prateći moderne trendove na polju spavanja Meblo Trade madraci garancija su za savršen i opušten san te osjećaj odmora koji će vas pratiti tijekom cijelog dana.

o_1adgbnb0o15akv3jsdmved1mv1k8_hdo_1adgbdiaqfqh1msn1h921dfc1u4jja_hd

Na popustu od čak 15- 30% u svim Meblo Trade salonima očekuju Vas madraci od memorijske pjene, poliuretanske pjene, s bambusom ili pak lateksom, antialergijskim navlakama koje se jednostvano skidaju, a koje će spriječiti alergijske reakcije i zaštiti vas od prašine i grinja.

Džepićaste opruge jedna su od značajnih poboljšanja kada je o ortopedskim madracima riječ. Svaka opruga individualno je zapakirana čime je spriječen prijenos pokreta tijekom sna i maksimalna podrška kralježnici. Više se nećete noćima buditi zbog nemirnog sna vašeg partnera, a ujutro ćete biti svježi i odmorni.

zk4nu5fafjexgrtloacskrevet_corona_5

Kako bi vam osigurali potpuno miran i zdrav san, Meblo Trade Vam poklanja podnicu, anatomski jastuk ili posteljinu gratis. Kvalitetna podnica omogućit će strujanje zraka i spriječiti zadržavanje vlage u madracu te mu tako produžiti vijek trajanja, a uz anatomski jastuk vratna kralježnica dobit će potporu uz koju će bol potpuno nestati.

o_1adg7296ims1148b1clou7a5fi8f_hdo_1adg802208guta45kf1f3gpthc7_hd

Posjetite Meblo Trade salone i www.meblo.hr, iskoristite popuste i poklone koje smo Vam pripremili za Sv. Nikolu. Jer Sv. Nikola u Meblo Trade salonima daruje 15- 30% popusta na madrace, a na poklon Vam daruje i podnicu, anatomski jastuk ili posteljinu. Više na www.meblo.hr.

sv2

Komentari

▲ Povratak na vrh