Magazin Sensa proslavio 11. godina izlaženja

U novim, proširenim prostorima poliklinike Sinteza, te u društvu prijatelja, suradnika i partnera magazina, obilježeno je 11 godina postojanja Sense

Iza ovog imena stoji 130 inspirativnih brojeva, te na desetke uspješnih projekata kao što su Sensa dan, Zen Yoga Retreat, konferencije, seminari…

Sensa je vodeći hrvatski wellbeing magazin, koji piše o temama koje su u uskoj vezi sa stvarnim potrebama čitatelja, kao što su zdrava prehrana i lifestyle kao i idejama kako balansirati između osobnog, poslovnog i obiteljskog života.

Domaćini ovog današnjeg događanja bili su glavna urednica Izabela Vrtar te dr. Jeannette Gjurić vlasnica poliklinike Sinteza koja je ovom prigodom predstavila i njihov jedinstveni centar komplementarne medicine koji djeluje u sklopu istoimene poliklinike.

Rođendan su došli proslaviti i neki od vjernih čitatelja Sense, oglašivači, a tu su se našla i neka poznata imena poput glumice Jelene Miholjević, koja je bila i moderatorica taj dan, ali i Jelene Perčin, Marije Borić, Brune Šimleše i još mnogih drugih.

Kako je bilo pogledajte u galeriji koju vam donosimo.

Komentari

▲ Povratak na vrh