Lipanjski Elle stigao na kioske

Stigao je lipanjski Elle! Novi broj donosi pregršt sjajnih priča, raskošnu modu koja nas uvodi u ljeto, savjete o ljepoti, ali i Elle Decor koji svaka čitateljica ovog mjeseca dobiva na poklon. Nabavite svojoj partnerici primjerak i razveselite je...

Naslovnica novog broja prenosi raskošnu modnu priču s favoritima za proljetne i ljetne dane koji su okupani nezaobilaznim cvjetnim printevima i aplikacijama. Donosimo vam i sve o prugicama i PVC-u iz kojh se ovog ljeta ne skidamo, dok je must have komade za vruću sezonu za nas izdvojila stilistica Ana Nikačević.

Velika tema broja je prijateljstvo u doba društvenih mreža o kojem piše Nada Mirković, dok je Ana Fazekaš istražila postoji li granica u onome što objavljujemo na društvenim mrežama i možemo li ikada podijeliti previše informacija. Mirjana Brabec vam donosi priču o tri mlade nade hrvatske glumačke scene – Ivanu Colariću, Robertu Budaku i Filipu Vidoviću. Naša modna ekspertica Maja Karnik se osvrnula na procvat sekundarnog tržišta visoke mode.

 

 

Kad je ljepota u pitanju, naša urednica ljepote Mihaela Batinić vas vodi kroz pripeme za ljetne avanture koje uključuju pravi omjer njegujućih i zaštitnih mjera za kosu i kožu, ali i jačanje psihološke otpornosti.

Uz sve to, u novom broju saznajte sve o ELLE Boutiqueu, novom Elleovom eventu koji stiže u prekrasni lapidarij Arheološkog muzeja i na zagrebačku subotnju špicu dovodi najuglednija imena domaće modne scene.

Novi Elle potražite na svim kioscima.

ELLE. Ljepota je unutra.

Komentari

▲ Povratak na vrh