Kuharska radionica magazina StoryGourmet powered by Somat oduševila polaznike

Ivana Delač Đolo i Andrea Andrassy odlično su se zabavile na kuharskoj radionici koju je prvi put organizirao magazin StoryGourmet u suradnji sa Somatom, a chefu Marinu Medaku i ostalim polaznicima pokazale su svoje kulinarske sposobnosti.

Pitate se kako je bilo na prvoj StoryGourmetovoj radionici? Bilo je mirisno, ukusno i zabavno, začinjeno odličnom atmosferom i neizostavnim sastojcima za kreativna i maštovita jela koja nude poseban gastronomski užitak.

Održana je prva StoryGourmet kuharska radionica u suradnji sa Somatom i poznatim chefom, vlasnikom bistroa RougeMarin i suradnikom magazina StoryGourmet Marinom Medakom. Oduševljenim polaznicima chef Marin Medak otkrio je tajne sastojke i brojne zanimljivosti pri spravljanju jela, a glavna urednica StoryGourmet Zrinka Ferina osvrnula se na zajedničku suradnju stvaranja magazina te na važnost kuharskih radionica i poticanje edukacije u gastronomiji.

andrea-andrassy-i-ivana-delau-olo-pokazale-su-svoje-kulinarske-sposobnosti-_rg-11

Cijelo događanje odvijalo se u prekrasnom prostoru Kuhaone u samom srcu Zagreba, a glavna misija ove radionice bila je educirati polaznike kako jednu namirnicu poput ribe i piletine iskoristiti na više načina te sa što manje sastojaka pripremiti različita i vrlo ukusna jela. Polaznici su imali priliku naučiti i kako se pravilno filetira riba te koja se sve ukusna jela od ribe na brzinu mogu pripremiti.

Chef Marin Medak se na isti način posvetio i pripravcima jela od piletine spajajući ih sa zanimljivim začinima kako bi im udahnuo jednu potpuno novu dimenziju. Polaznici su prošli i obuku kako pravilno izrezati pile te ga u potpunosti iskoristiti. Čast da budu dio prve StoryGourmetove radionice imali su Vedran Bošković, Kristina Šestan i Ana Kousek, dobitnici kreativnog natječaja „Osvojite radionicu kuhanja s Marinom Medakom“ powered by Somat, koji su svojim originalnim odgovorima oduševili članove žirija.

glavna-urednica-storygourmeta-zrinka-ferina-zaseljela-je-dobrodoalicu-polaznicima-grg-13

Na radionici je veliku pozornost privukao i cijeli asortiman sredstava za čišćenje posuđa bez fosfata Somat, novog modernog i dinamičnog dizajna te s većim brojem funkcija, čiji je zajednički element osiguranje blistave čistoće koju omogućuju sve Somatove tablete i gelovi za strojno pranje posuđa.

Gošće radionice Ivana Delač Đolo i Andrea Andrassy, chef Marin Medak i ostali polaznici imali su priliku testirati nove Somatove proizvode te se uvjeriti u njihovu učinkovitost. Somat classic pruža savršene rezultate u kombinaciji sa Somat Rinserom te Somat soli, a Somat All In One i Somat Gold tablete u sebi sadrže funkcije soli i rinsera te pružaju savršene rezultate već na 40 ºC.

avokado-se-odliuno-sljubljuje-s-ribom-rg-55

Somat Gold posjeduje i efekt sušenja te integriranu snagu natapanja koji omogućuje uklanjanje tvrdokornih ostataka bez prethodnog ručnog pranja. Formula Somata u potpunosti je inovirana jer više ne sadrži fosfate, štiti okoliš te je dodatno ojačana snagom limunske kiseline kako bi rezultat bio čisto posuđe bez mnogo truda. Nakon testiranja novog Somatova asortimana svi su se složili da su proizvodi uistinu fantastični te da su se savršeno uklopili u prvu radionicu StoryGourmeta.

hrvoje-kundih-iz-henkela-savraeno-se-snaaao-u-kuhinji

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh