Koliko doista poznajete partnera? Otkrijte na Sajmu vjenčanja Zagreb!

Sajam vjenčanja Zagreb pripremio je zanimljiv kviz s bogatim nagradama! Odvažite se na izazov i dođite na regionalno najveću manifestaciju vjenčane tematike, od 1. do 3. veljače u Areni Zagreb!

Možemo li drugu osobu upoznati do ‘srži’? Tako bi barem trebalo biti kada je riječ o osobi s kojom ćemo provesti život. Kako biste otkrili koliko zaista poznajete vašega partnera, Sajam vjenčanja Zagreb pripremio je zanimljiv kviz s bogatim nagradama! Odvažite se na izazov i dođite na regionalno najveću manifestaciju vjenčane tematike, od 1. do 3. veljače u Areni Zagreb! Vidimo se!

Sajam vjenčanja Zagreb pripremio je bogate nagradne poslastice za buduće mladence u sklopu simpatičnog kviza ‘Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?’ koji će se održati u nedjelju, 3. veljače u 16 sati u Areni Zagreb.

Osim što ćete se dobro zabaviti, imat ćete priliku doznati koliko se dobro poznajete odgovarajući na simpatična pitanja u upitniku. Atmosferu će dodatno zagrijati bogati fond nagrada, a najsretnija tri para, odnosno oni koji se budu najbolje poznavali, osvojit će:

  1. Najam vjenčane haljine u vrijednosti od 4000 kuna, Vesna Sposa i vjenčane cipele by Högl
  2. Vjenčano prstenje u vrijednosti od 4000 kuna, Prahir zlatarnice
  3. Plesna poduka, Prvi ples by Damir Horvatinčić i vjenčana frizura te make up, by Studio Marcela

Stoga, budući mladenci dođite na Sajam vjenčanja u Areni Zagreb i borite se za atraktivne nagrade! Zainteresirani parovi mogu se prijaviti na info pultu Story vjenčanja na Sajmu, od petka, 1. veljače, od 14 sati pa sve do početka nagradnog kviza ili putem e-mail adrese: sajamvjencanja@adriamedia.hr.

Požurite jer je broj natjecatelja koji mogu sudjelovati ograničen na šest parova. Najuspješnija tri para nagrađujemo bogatim nagradama, a preostalim parovima poklanjamo darove iznenađenja! Dođite na Sajam vjenčanja Zagreb, najveću, naraskošniju i najoriginalniju manifestaciju vjenčane tematike u regiji, otkrijte koliko poznajete vašega partnera sudjelovanjem u kvizu te osvojite vrijedne  nagrade!

Inspirirajte se na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb od 1. do 3. veljače i uživajte u kreaciji vaše vjenčane priče! Više o programu doznajte ovdje!

Komentari

▲ Povratak na vrh