Kamo za vikend? Na Cosmopolitan Brucošijadu!

Let's party - uz najbolje koktele i glazbu te obilje poklon paketa. S-Budget Cosmopolitan Brucošijada vas jedina bogato daruje i zato se vidimo ove subote od 21 sat, u Hugo's baru, Jarunska 5, Zagreb!!!

Ako još uvijek niste odlučili kamo ovog vikenda – mi imamo genijalan prijedlog – ove subote, 27. listopada od 21 sat, u Hugo’s baru, Jarunska 5, Zagreb vaš najdraži časopis Cosmopolitan i Hugo’s Bar, zajedno s udrugom eSTUDENT organiziraju najluđi party sezone – S-Budget Cosmopolitan Brucošijadu!

Uz fantastičnu glazbu DJ-a Emilia Dalbella, koktele koje još niste probali te razne animacije poput izbora Cosmo kraljice brucošijade, najboljih čagera, ali i fotke koja će tijekom partyja srušiti Instagram, kao i proglašenja najspretnijih u kvizovima i testu iz anatomije… očekuju vas i posebni gosti, članovi kluba američkog nogometa ‘Zagreb Patriots’ i Cedevitasice, poznate cheerleadersice koje spremaju vrhunsku točku!

Vesela zabava bit će dodatno ‘začinjena’ predstavljanjem fashion i beauty trendova a sve to uz degustaciju S-BUDGET energetskih pića i S-BUDGET grickalica!

Samo na Cosmopolitan brucošijadi biramo i NAJ NAJ ekipu! Ekipa koja po svuda ide zajedno pravi je dream team za partyje. Zato ćemo najbolju nagraditi paketom za tulum koji će si i doma sami organizirati. A sav potreban asortiman za taj home made party daruje vam Spar sa svojim S-Budget programom.

Kako do nagrade? Dođite na Cosmopolitan brucošijadu by S-Budget u subotu, 27. listopada u Hugo’s Bar od 21 sat, fotografirajte se i objavite fotku vaše ekipe na svom Instagramu ili Facebooku, tagirajte Cosmopolitan Hrvatska i Hugo’s te stavite #cosmobrucosijada #letsparty #sbudget. Uredništvo Cosmopolitana odabrat će pobjednika – NAJ NAJ ekipu i uručiti bogat poklon-paket: mnoštvo pića i grickalica S-Budget, i sve to na Cosmopolitan Brucošijadi!

Vidimo se! Let’s party!

Komentari

▲ Povratak na vrh