Iza nas je još jedno uspješno izdanje Zagreb Auto Weeka

Vikend u Arena Centru prošao u znaku limenih ljubimaca.

Vikend u Arena Centru protekao je i više nego odlično! Jesensko izdanje ovogodišnjeg Zagreb Auto Weeka je kroz tri dana publici predstavilo mnoge poznate auto brandove i najnovije modele limenih ljubimaca. Tako su posjetitelji bili počašćeni mnogim premijernim izdanjima i novitetima, a svijetla reflektora bila su uperena u novi Audi Q2, zavodljivu Opel Mokku X, urbani VW Up! Beats, sportsko izdanje Volva S60 Polestar A AWD…

35

 

Novi Audi Q2 mamio je poglede posjetitelja Arena Centra, a posebice mlađe populacije i ženske publike. Ovaj sportski i urbani SUV ne samo da odiše inteligencijom i razigranošću, već ga krasi i energičan karakter s potpuno novim, geometričnim dizajnom. Već na prvi pogled Audi Q2 pokazuje snagu, njegove oštre i široke linije ovom modelu daju posebnu dinamiku i individualnost.

27

 

Opel je na Auto Weeku poseban fokus stavio na Opel Mokku X, koju krase pametna rješenja i poznata njemačka kvaliteta! Novu Mokku krase smion, avanturistički i profinjen dizajn te cijeli niz revolucionarnih tehnologija. S druge pak strane zadržane su sve prednosti prethodne generacije, no istovremeno su dodane i neke značajne sitnice koje su ovo vozilo učinile još atraktivnijim.

26

Na Auto Weeku je predstavljeno i specijalno sportsko izdanje Volvo S60 Polestar A AWD, kao i novi Volkswagen UP! Beats koji je publici Arena Centra prezentiran u izrazito atraktivnom svijetlećem boxu, posebno dizajniranom za ovu priliku. Uz zadivljujuće automobile, pažnju posjetitelja, posebice muškog dijela publike, okupirale su atraktivne hostese koje su spremno pozirale ispred fotoaparata.

7

Arena Centar, kao domaćin ove priredbe, definitivno je ponovno potvrdio svoj zlatni status među trgovačkim centrima, a mi jedva čekamo novo i jubilarno izdanje ove prave auto moto poslastice!

Komentari

▲ Povratak na vrh