Hrvatski ELLE ima novo ruho!

Kolovoško izdanje magazina Elle vas od 20. srpnja očekuje na svim kioscima u osvježenom izdanju

Kolovoški broj magazina Elle dolazi u redizajniranom minimalističkom izdanju, s većim brojem stranica i naslovnicom na debljem i kvalitetnijem papiru.

U novom izdanju vas kao i uvijek očekuju intervjui sa snažnim i inspirativnim ženama, a u prvom planu ovog puta našle su se prva hrvatska glumica s diplomom Medicinskog fakulteta, Mada Peršić, kao i kustoski kolektiv WHW koji će ove godine realizirati nekoliko hvalevrijednih projekata, a razgovarali smo i s Mary May, mladom i perspektivnom pjevačicom moćnog vokala.

 

Za kolovoz smo vam pripremili i shopping prijedloge inspirirane mitskim plažama kao što su Copacabana, Malibu i Cinque Terre, a minimalističkim krojevima i neutralnim tonovima “Clean Start” editorijala uvodimo vas u svijet pre-fall mode.

Na modnim stranicama očekuje vas inspirativna priča koja će vam otkriti formulu nove ljetne romantike kroz pustinjske kadrove kojima se prožimaju najfinija čipka i svila u paleti neutralnih tonova.

Beauty priča koju su pripremili fotografi F&G i vizažist Paul Blanche, a ujedno krasi i kolovošku naslovnicu, svojim neobičnim pristupom bojama odvest će vas u svijeta snova i mašte.

U lifestyle rubrici naći ćete raskošan vodič kroz najbolje jadranske hotele zbog kojih je naša obala postala utočište svjetske elite, a za kraj se opustite uz veliki ljetni horoskop i otkrijte tko će ove sezone biti prava kraljica plaže, a koga očekuje ljeto kulturnih i duhovnih avantura.

Novi Elle potražite na kioscima od 20.srpnja.

ELLE. Ljepota je unutra!

Komentari

▲ Povratak na vrh