Hrvatske nogometne zvijezde predstavile novu Adidas kampanju

Adidasovi ambasadori Domagoj Antolić i Marko Rog u Speed of Light bojama.

Revolucionarnu kolekciju Adidas kopački Ace16 i X16 dobili su priliku isprobati vrhunski hrvatski nogometaši Domagoj Antolić i Marko Rog zahvaljujući kojoj su spremni za nove izazove sezone 2016/17. Nova Speed of light kolekcija Ace 16, X 16 i Messi nudi tri nove upečatljive boje – solarna crvena i žuta te šokantno plava koje su rezultat refleksije nastale u eksperimentu s brzinom svjetla.

Antolic_pr_2Antolic_pr_1

Priliku da na terenu dokaže svoju brzinu u novim X16 Purechaos solarno crvenim kopačkama dobio je mladi i talentirani Adidasov ambasador Marko Rog. Stvorene za igrače koji stvaraju kaos na terenu, svojim inovativnim dizajnom omogućavaju lakoću i aerodinamiku koja podupire brze i nagle kretnje te promjene smjera zahvaljujući Purecut Sock sistemu.

Ace 16 Purecontrol kopačke dolaze u solarno žutoj nijansi te su prekrivene Primeknit materijalom koji omogućava savršeno prijanjanje dok napredni Non Stop Grip sustav pomaže u boljoj kontroli lopte. Adidas Ace 16 kopačke namijenjene su igračima koji kontroliraju igru baš poput Domagoja Antolića koji na svojoj kapetanskoj poziciji Dinama mora imati jasan pregled terena te kontrolu svake situacije kako bi s lakoćom gospodario igrom.

Rog_pr_2Rog_pr_1

Treći model iz kolekcije su Messi 16 Pureagility kopačke u šokantno plavoj boji čiji je dizajn inspiriran igrom najboljeg nogometaša svijeta. Jedinstvene značajke ovog modela su Purecut sistem vezanja te Sprintframe tehnologija koja omogućava stabilnost i okretnost pri tome zadržavajući lakoću kopačke.

U Hrvatskoj su dostupne kopačke iz Speed of light kolekcije po preporučenim maloprodajnim cijenama: Messi 16 Pureagility 1499kn, Ace 16 za 1899kn, X 16 za 1499kn.

Messi+PR_03

Komentari

▲ Povratak na vrh