Heineken® 0.0: vrhunsko bezalkoholno pivo izvanrednog okusa sa samo 69 kalorija

U skladu s rastućim trendom umjerene konzumacije alkohola, koju kompanija HEINEKEN aktivno promiče, i na hrvatskom je tržištu dostupno vrhunsko bezalkoholno pivo Heineken 0.0

Riječ je o pivu s 0.0% alkohola, izvanrednog okusa, napravljenog od jedinstvenog Heinekenovog A-kvasca i kvalitetnih prirodnih sastojaka – vode, ječma, slada i hmelja – sa samo 69 kalorija u boci od 0,33 l.

Nakon nekoliko godina istraživanja i korištenja novih tehnika proizvodnje piva dobiven je optimalan recept za prvo bezalkoholno pivo brenda Heineken, a rezultat je pivo osvježavajućeg okusa u kojem će moći uživati i najzahtjevniji ljubitelji kvalitetnog piva – i to u bilo kojem dijelu dana.

„Svjesni smo da je bezalkoholno pivo već godinama pod povećalom kritičara koji ga nisu smatrali ‘pravim pivom’. Međutim, s Heinekenom 0.0 ne samo što smo dokazali da bezalkoholno pivo može imati izvanredan okus, nego smo i pokazali da se u njemu može uistinu uživati. Heineken 0.0 mijenja i koncept konzumacije jer je odsad u kvalitetnom pivu moguće uživati i na poslovnom ručku, tijekom radnog vremena, u zračnoj luci, u dopodnevnoj šetnji, poslije treninga, na sportskom događanju i drugim prilikama u kojima to inače nije prikladno ili uobičajeno. Također, osim popularnosti zdravog načina života, raste i tržište prirodnih bezalkoholnih pića, a Heineken 0.0 sa svojih 0.0% alkohola, samo 69 kalorija i prirodnim sastojcima, ovim potrošačima pruža upravo ono što žele“, izjavio je Filip Rabuzin, direktor marketinga kompanije HEINEKEN Hrvatska.

Zanimljivo je da je etiketa bezalkoholnog Heinekena plave boje čime se odstupilo od tradicionalne zelene, ali se istovremeno jasno odredila razlika između bezalkoholne i alkoholne inačice ovog piva.

 

Komentari

▲ Povratak na vrh