Fitnes učilište upisuje nove polaznike!

Vodeća hrvatska ustanova za obrazovanje odraslih u segmentu fitnesa vrši jesenske upise za novu generaciju polaznika u tri grada: Zagrebu, Rijeci i Splitu.

Fitnes učilište, vodeća hrvatska ustanova za obrazovanje odraslih u segmentu fitnesa, objavilo je natječaj za upis novih polaznika. Datumi razredbenih postupaka za Zagreb su 11. i 25. rujna, a za Rijeku i Split 10. i 24. rujna. Nastava u Rijeci i Splitu počinje 01. listopada, a u Zagrebu 08. listopada.

Postoji nekoliko razloga zašto upisati Fitnes učilište. Ova ustanova prednjači u predavačkom kadru. Njihovi predavači su vrhunski stručnjaci ne samo u Hrvatskoj već i u regiji. Fitnes centri u kojima se odrađuje nastava i praksa, pružaju idealan ambijent za učenje tehnike, metodike i teorije te opremom prate najnovije trendove. Priručnici koji su uključeni u cijenu se prije svake generacije revidiraju i nadopunjuju informacijama iz najnovijih istraživanja.

Svi polaznici Fitnes učilišta prilikom edukacije, kao i kada završe program, ostvaruju popuste na mnoge radionice i edukacije, dodatke prehrani. Njihovi programi nisu samo verificirani od strane Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta već su revidirani, priznati i ocijenjeni od vodeće europske zdravstvene i fitnes asocijacije (EHVA, Europ Active) svake dvije godine, kako bi osigurali svojim polaznicima da njihova potvrda edukacije na Fitnes učilištu bude priznata i u ostatku zemalja Europe.

Bivši polaznici garantiraju kvalitetu Fitnes učilišta, što možete pročitati u brojnim intervjuima koji su napravljeni s njima na njihovoj web stranici. Mnogi ponovo upisuju programe osposobljavanja kao i usavršavanja.

Fitnes učilište je jedina ustanova ove vrste koja nudi program usavršavanja. Također od prošle godine su i ustanova koja ima iskustva u organizaciji međunarodnih kongresa, kao i vlastitog projekta Kongresa Fitnes učilišta, kojim su napravili iskorak u kvaliteti održavanja ovakvog tipa usavršavanja kadra i stručnjaka iz svijeta fitnesa.

Fitnes učilište trenutno vrši jesenske upise za novu generaciju polaznika u tri grada: Zagrebu, Rijeci i Splitu. Tokom rujna će se održati dva roka razredbenog postupka u svim gradovima na kojima će budući polaznici dati sve od sebe kako bi ostvarili što bolje rezultate na rang listi.

Više informacija o upisima možete naći  na njihovim web stranicama.

Komentari

▲ Povratak na vrh