Ekskluzivna pretpremijera filma Rambo: Do zadnje kapi krvi

Najbolje građeni muški časopis u Hrvatskoj, zajedno s patnerima Blitz CineStar i Orlando Fitness Branimir ugostio je brojne uzvanike na svečanoj pretpremijeri 5. nastavka kultnog serijala o ratniku Rambu

Najisčekivaniji film godine ‘Rambo: Do posljednje kapi krvi’ okupio je sinoć u Blitz CineStaru u Branimir centru brojne ljubitelje najplemenitije borilačke vještine i kultnog serijala o ratniku Rambu.
Unatoč ozbiljnim godinama legendarni Sylvester Stallone, jedan od najpopularnijih svjetskih akcijskih junaka, koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rockyju i Rambu, sam po sebi najbolji je bio mamac da kino dvorana bude  dupkom puna.

No, najbolja uvertira petom nastavku Ramba, dogodila je kat niže – u novootvorenom OrlandoFit Fitness Branimir centru. Nakon što je lice s naslovnice Men’s Healtha Denis Ibrić zajedno s trenerom Igorom Kolakušićem prezentirao blisku borbu, u boksačkom ringu dogodila se potom prava demonstracija boksačkog treninga za glumce koji se pripremaju za akcijske filmove.
Nju je upriličio poznati trener Saša Škaro (jedan od trenera hrvatske boksačke reprezentacije) koji je ‘odmjerio’ snage s mladim boksačem Maurom Novakom. Inače, u impresivnoj biografiji Saša Škaro može istaknuti i da je nedavno pripremao hollywoodskog glumca Franka Grilla tijekom njegovog boravka u Zagrebu.

Orlandovi treneri Roko Buljanović i Marko Bukvić okupljenim su gostima demonstrirali  aerobni trening za glumce, sportaše i rekreativce na najinovativnijim trenažerima kao što su: S-Drive performance, Max trainer, Air Bike, Ski Ergometar, dok je vlasnik OrlandoFit centra Orlando Lopac naveo sve koristi takvog treninga te po čemu su takvi trenažeri jedinstveni po svojim karakteristikama i učinkovitosti.
Kao šlag na tortu cjelokupnog eventa, Orlando Lopac prezentirao je seriju Nohrd trenažera koje koriste u Fitness Branimiru a koji su spoj visoke tehnologije, prirodnih materijala i vrhunskog dizajna.

Za dobru atmosferu, osvježenje i ukusne zalogaje pobrinuli su se naši brojni partneri, a ni ovu proslavu nismo propustili počastiti goste najfinijim mini burgerima iz Avant Garden Event Squarea.

Komentari

▲ Povratak na vrh