Dok drugi pričaju o njemu vi ćete osvojiti Tough Mudder u Londonu!

Tough Mudder je najuzbudljiviji izazov izdržljivosti na svijetu i dok se Hrvatska priprema za ovaj izazov na jesen vi ćete već na proljeće osvojiti svoj prvi Tough Mudder 5K Urban izazov!!!

Najuzbudljiviji izazov izdržljivosti, Tough Mudder, u kojem je od 2010. godine do danas sudjelovalo više od 3,5 milijuna ljudi diljem svijeta, napokon stiže u Hrvatsku, a održat će se 11. i 12. listopada u Zagrebu, pod nazivom Tough Mudder 5K Urban. 
Ovaj je svjetski izazov izdržljivosti jedinstven jer nije riječ o utrci, nego o nezaboravnom iskustvu koje, među inim, čine inovativne prepreke, testiranje izdržljivosti i snage sudionika, a najvažniji je timski rad.

Iskustvo koje se pamti
“Tough Mudder 5K Urban je događaj na svjetskoj razini i jako smo uzbuđeni što je Hrvatska četvrta europska zemlja u kojoj će se održati. Posebnu čar daje upravo činjenica da ovdje nije riječ o utrci, već o iskustvu koje se pamti, a sudionici se prijavljuju u ekipama te timskim naporima prolaze sve prepreke, koje su iz godine u godinu sve zanimljivije. Vjerujem da je to razlog zašto se na Tough Mudder događaje diljem svijeta prijavljuju različiti ljudi, od poslovnjaka do rekreativaca i profesionalnih sportaša. Dakle, sudjelovati mogu uistinu različiti timovi”, otkriva Marko Martinović, direktor Tough Mudder Adria.
Umjesto medalja i trofeja, oni koji završe izazov dobivaju ekskluzivnu Tough Mudder traku za glavu i majicu, koje poslije pokazuju i nose s ponosom. “Dodatni poticaj sudionicima jest to što svaki Tough Mudder izazov u svijetu pomaže potrebitima kroz razne humanitarne udruge, pa će humanitarni karakter imati i zagrebački događaj u listopadu”, dodao je Martinović.

TOUGH MUDDER ADRIA I MEN’S HEALTH VAS ČASTE

Osvojite odlazak u London na Tough Mudder izazov!

Želite se uživo uvjeriti u nezaboravno Tough Mudder iskustvo? Nema problema! Tough Mudder Adria i Men’s Health omogućit će jednom (1) čitatelju da 12. travnja otputuje u London i dan kasnije sudjeluje kao jedan od predstavnika Hrvatske na Tough Mudder 5K Urban izazovu – na 5 km s 13 epskih prepreka, u društvu 4 tisuće drugih sudionika koji imaju samo jedan cilj – da svi zajedno osvoje svih 13 najuzbudljivijih prepreka na svijetu!

Sve što trebate učiniti jest prijaviti se na Men’s Healthov kreativni natječaj. Pišite nam na adresu redakcija@menshealth.hr zašto bismo baš vas trebali odabrati da putujete s nama u London i pošaljite kreativnu fotografiju tima s kojim biste željeli sudjelovati na Tough Mudder 5K Urban izazovu u Zagrebu.
Kreativni natječaj traje do 14. ožujka, nakon čega ćemo objaviti ime najkreativnijeg sudionika. Zagolicajte našu maštu i pratite društvene mreže Tough Mudder Adrije i Men’s Healtha!

Tough Mudder kao životni stil
O tome koliko je popularno prolaziti Tough Mudder prepreke ekipno, pomagati suigračima i zajednički doći do cilja, pokazuje podatak da se više od 90 posto sudionika prijavljuje u timovima, dok oni koji se prijavljuju individualno imaju priliku “spojiti se” u timove na samom događaju s drugim sudionicima Tough Mudder izazova i steći nova prijateljstva. Nakon izazova slijedi zabava, veliki party na kojem Tough Mudder svakog “muddera” časti jednim pićem, uz DJ-a koji prenosi festivalsku atmosferu.
Zanimljivo je da je sudjelovanje u izazovima Tough Mudder za mnoge životni stil, pa tako postoje tisuće pojedinaca i timova koji putuju svijetom kako bi testirali i pomicali vlastite granice, a više od 20.000 “muddera” diljem svijeta ima i prave Tough Mudder tetovaže.
“Tough Mudder prepreke najpoznatije su u ovoj industriji, a kreiraju ih vrhunski inženjeri koji iz godine u godinu pokušavaju nemoguće učiniti mogućim. U 2019. godini Tough Mudder 5K Urban izazov činit će više od 10 novih i unaprijeđenih prepreka koje će sudionicima zagrebačkog događaja dati priliku da pobijede svoje strahove i dožive najbolji izazov u životu. Važno je naglasiti da visoki standardi tvrtke Tough Mudder stavljaju sigurnost sudionika na prvo mjesto”, kaže direktor Tough Mudder Adrije Marko Martinović.

PRIJAVE
Rane prijave za Tough Mudder 5K Urban izazov u Zagrebu otvorene su na stranici Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima.
Prodaja karata traje 9 mjeseci, tijekom kojih će cijena rasti 4 puta – u svakom slučaju, početna je cijena najpovoljnija, a prvo povećanje cijene bit će 15. ožujka.

Više informacija na Facebook stranici Tough Mudder Adria i na Instagramu.

 

Pravila kreativnog natječaja “S Men’s Healthom na Tough Mudder 5K Urban u London!”

Komentari

▲ Povratak na vrh