Dođite na Sajam vjenčanja Osijek i uživajte u bogatom programu!

Jubilarni Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova otvara svoja vrata desetu godinu zaredom 19. i 20. siječnja u trgovačkom centru Portanova, a za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja pripremio je bogat dvodnevni program. Stoga dođite i inspirirajte se u kreiranju svoje vjenčane priče

Za sve one koji će uskoro uploviti u bračnu luku Sajam vjenčanja Osijek nezaobilazna je adresa! Deseti po redu Sajam vjenčanja Osijek održat će se 19. i 20. siječnja u najvećem regionalnom trgovačkom centru Portanova, a brojni izlagači pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanih manfestacija.

Sajam vjenčanja i ove je godine u humanitarnim bojama te će svi posjetitelji moći sudjelovati u dobrotvornoj tomboli i osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom ‘Dar’ iz Osijeka. Zaštitno lice Sajma vjenčanja mlada je glazbena zvijezda Jelena Žnidarić Zsa Zsa koja osvaja prekrasnim glasom, šarmom i osobnošću, a odlično se snašla i u ulozi modela.

Jelena Žnidarić Zsa Zsa zaštitno je lice Sajma vjenčanja

 

Uživajte u bogatom programu Sajma vjenčanja Osijek!
Uz zanimljive interaktivne radionice i degustacije slastica, posjetitelje očekuju i svakodnevne modne revije na kojima će domaći dizajneri i etablirani saloni vjenčanica – ATELIER STEFANIE, VJENČANICE ISABELLE, VJENČANICE NIKOLINA,  GRAY BY IVANA ČIZMADIJA, LA SPOSA OSIJEK, LA MIRADA – otkriti trendove u nadolazećoj sezoni. Posebna su poslastica i atraktivni sajamski popusti koji će budućim mladencima omogućiti uštedu prilikom planiranja vjenčanja.

PROGRAM SAJMA VJENČANJA

Subota, 19. siječnja 2019.

9.00            Otvaranje sajma

12.00          Modna revija

15.30          Kviz: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Tihana

                  Tomljanović, organizator vjenčanja

18.00          Gala modna revija

21.00          Zatvaranje sajma

 

Nedjelja, 20. siječnja 2019.

9.00           Otvaranje sajma

12.00         Modna revija

16.30         Radionica: Novi trendovi: moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije, slastice                                     

18.00         Modna revija

21.00         Zatvaranje sajma

 

Radno vrijeme Sajma vjenčanja je subota i nedjelja, 19. i 20. siječnja od 9 do 21 sat, na 2. katu TC Portanova. Ulaz je besplatan. Inspirirajte se s nama u kreiranju vaše vjenčane priče i ne zaboravite – vjenčanja su uvijek in!

Komentari

▲ Povratak na vrh