Danijela Gračan oduševila posjetitelje Sajma vjenčanja u Opatiji

Na gala modnoj reviji u sklopu Sajma vjenčanja u Opatiji brojna poznata lica prošetala su pistom i oduševila posjetitelje

Proteklog vikenda održao se Sajam vjenčanja u Opatiji, u sportskoj dvorani Marino Cvetković, a za buduće mladence i ljubitelje vjenčanja pripremio je pregršt zanimljivosti i događanja.

Posjetitelji su imali priliku uživati u ponudi izlagača, promocijama, radionicama te zanimljivom kvizu putem kojeg su mladenci na licu mjesta provjerili koliko se ustvari poznaju. Kviz je posebno za Sajam vjenčanja osmislila poznata riječka spisateljica Ivana Grabar koja je zajedno s Nenom Pavinčićem vodila cijelu priču, a oni najuspješniji osvojili su uistinu vrijedne nagrade.

Spisateljica Ivana Grabar vodila je make up i hair radionicu
Sajam vjenčanja Opatija
Plesni umjetnik Elio Bašan s partnericom Andreom pokazao je mladencima prve plesne korake
Najbolji u promociji djelatnosti slastice Cacao, Darko Grgurević
Najljepši izložbeni prostor Agencija za organizaciju vjenčanja Noi Due, Željka i Arse Maršanić
Sudionici kviza budući mladenci osvojili su vrijedne nagrade

Gala modna revija privukla je veliku pažnju posjetitelja i medija budući da su modnom pistom prošetala poznata lica. Mlade glazbene zvijezde Mateo Pilat i Anezi počastili su publiku svojim raskošnim glasovima, a brojna poznata lica poput Majde Šušelj Tare, Ivane Delač, Vedrane Linardić, Jelene Urukalo Murine, Marije Mažar, Ivane Paris, Elene Jung, Davida Temelkova podržala su humanitarni karakter Sajma vjenčanja. Danijela Gračan oduševila je posjetitelje s obzirom da je modnom pistom prošetala u društvu prekrasnih kćerki Eme i Alme.

Danijela Gračan s kćerkama Emom i Almom i njihovom prijateljicom oduševile su posjetitelje, a nosile su haljine Vesna Sposa

Posjetitelji su imali priliku sudjelovati i u dobrotvornoj tomboli i pomoći udruzi „…i djeci s ljubavlju“ te nacionalnom projektu „Želimo vježbati vid“, kojim se nastoji skrenuti pažnja javnosti na probleme s kojima se susreću slabovidna djeca i njihovi roditelji.

Podršku sajmu i nacionalnom projektu dao je i župan Primorsko- goranske županije Zlatko Komadina sa suprugom Brankom. Partner Sajma vjenčanja Turistička zajednica grada Opatije predstavila je Opatiju kao idealnu destinaciju za organizaciju romantičnih vjenčanja.

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh