Cosmopolitan Beauty Day powered by Douglas u Arena Centru bio je pun pogodak!

Arena Centar i magazin Cosmopolitan organizirali su u prošlu subotu prvi Beauty Day powered by Douglas - i bila je to savršena prilika da svi ljubitelji i ljubiteljice kozmetike uživaju u beauty poslasticama

Zagrebački Arena Centar proteklog je vikenda bio prava beauty meka!

Uz predstavljanje make up trendova na Douglasovom izložbenom prostoru, gdje je prezentirana nova Douglas Kiss Kit kolekcija za usne, savjetovanja vizažista te frizerski korner Studija Marcela, u Arena Centru, svi su posjetitelji mogli dobiti besplatno šminkanje i savjetovanje vizažista.

Kao posebna poslastica svim posjetiteljima ponuđene su atraktivne pogodnosti u beauty trgovinama i uslužnim mjestima za uljepšavanje te Cosmopolitan darovi iznenađenja za sve posjetitelje koji su na beauty prodajnim mjestima u Arena Centru ostvarili kupnju u iznosu iznad 100 kuna.

Zaštitna lica nove Douglas kolekcije za usne Kiss Kit su Maja Šuput i Ella Dvornik
Kutak za hairstyling by Studio Marcela oduševio je posjetiteljice
Voditeljica Katarina Moškatelo prepustila se profesionalnim vizažistima Douglas parfumerija
Beauty brendovi pripremili su darove posjetiteljima za ostavrenu kupnju iznad 100 kuna
Lush radionica božićnih bombi prezentacija
Lush radionica božićnih bombi
Alverde promo pult
Alverde proizvodi
Sapunoteka promocija
Cigale Bio proizvodi
Olival prezentacija
Olival ulje

Uz to, uredništvo Cosmopolitana organiziralo je vrlo zanimljiv beauty talk s najpoznatijim hrvatskim blogericama i blogerima pa su tako o svojim malim beauty tajnama i svemu što znaju o kozmetici govorili Sonja Kovač, lice s naslovnice novog broja Cosmopolitana (koji je od 25. studenog na kioscima), influencerica Rita Rumora, pjevačica Maja Bajamić, vizažist Marko Tolić te beauty urednik u Cosmopolitanu Ivo Parać.

Beauty talk by Cosmopolitan
Sonja Kovač je kao mala sanjala da jednog dana krasi naslovnicu Cosmopolitana, i sad joj se želja ispunila
Gdjegod se pojavila Maja Bajamić plijeni pažnju
Sudionici Cosmo Beauty talka – Ivo Parać, Marko Tolić, Sonja Kovač, Rita Rumora i Maja Bajamić s glavnom urednicom Cosmopolitana Aleksandrom Orlić

Na Cosmopolitanov kreativni natječaj ‘Pokaži nam svoj beauty look!’ javilo se mnogo čitateljica, a u finalu je nastupilo njih 8. One su u subotu pokazale zavidno make up umijeće jer su se u samo 5 minuta morale našminkati tako da oduševe stručni žiri u sastavu Ana Lokner, PR i marketing koordinatorica u Arena Centru, Aleksandra Orlić, glavna urednica Cosmopolitana i Ivo Parać, beauty urednik u Cosmopolitanu.

Prvu nagradu i vikend putovanje na Advent u Beč za dvije osobe osvojila je Bjanka Stojanova, 2. mjesto i Douglas poklon paket osvojila je Medina Dedić a 3. mjesto uz Cosmopolitan poklon paket za uljepšavanje i godišnju pretplatu na časopis Cosmopolitan Miroslava Mima Jaramaz.

Pobjednicu Bjanku Stojanovu obradovala je glavna nagrada
Medina Dedić osvojila je 2. mjesto u natječaju Pokaži nam svoj beauty look! i bogat poklon paket by Douglas
Miroslava Mima Jaramaz osvojila je 3. mjesto u natječaju Pokaži nam svoj beauty look! i Cosmopolitan beauty dar

No, to nije sve – jer tamo gdje je dobra glazba i veselje bili su i plesni profesionalci Buena Vista Cluba Zagreb. Program je vodila uvijek vrckava i simpatična Katarina Moškatelo, a kulminacija cjelodnevnog događaja bio je večernji koncert mlade glazbenice Barbare Munjas.

Katarina Moškatelo
Plesači Kasija i Filip, Buena Vista Club Zagreb
Posjetitelji su se okušali u plesu by Buena Vista Club Zagreb

 

Koncertni nastup Barbare Munjas

Komentari

▲ Povratak na vrh