Časopis Story sutra će još jednom središte Zagreba obojati u ružičasto

Sutra, 13. listopada, časopis Story sada već tradicionalno organizira Story Pink Fest u suradnji s udrugom P.I.N.K. Life. Cilj ovog događanja je obilježavanje mjeseca borbe protiv raka dojke kroz niz aktivnost koje skreću pažnju o prevenciji i očuvanju zdravlja

Sutrašnjim programom, kojeg će podržati brojne poznate osobe, časopis Story želi dati do znanja oboljelim ženama da postoji velika podrška zajednice i udruga koje su tu da pomognu.

Sutrašnji program održavat će se na dvije lokacije. U 10 sati u Parku Zrinjevac kreće povorka koja ide do Trga Petra Preradovića. U sklopu zabavnog dijela na Zrinjevcu će posjetitelji će moći uživati u plesnoj točki studija Escape. Nakon plesne uvertire, govora dobrodošlice te otvaranja i predstavljanja programa, povorka će se uputiti na Cvjetni trg. Tamo se bogati program nastavlja, a brojni građani i osobe iz javnog života imat će priliku iz prve ruke saznati potrebne informacije o prevenciji protiv ove opake bolesti. Prisutni će imati priliku čuti nastup dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki, te zapjevati s omiljenim zvijezdama ; Matijom Cvekom, Zsa Zsaom i Stelom. Program će voditi Doris Pinčić Rogoznica.

Članice i volonterke udruge P.I.N.K. Life predstavit će svoju izložbu radova nastalih kroz art terapijsku radionicu, a zajedno s osobama iz javnog života sudjelovat će i u modnoj reviji High Heels for High Hopes, u sklopu koje će se prošetati u haljinama hrvatskih dizajnera.

Dođite sutra u što većem broju i provedite s nama subotnje prijepodne. Svojim dolaskom sudjelujete u obrazovnoj, zabavnoj i edukativnoj akciji te donirajte udruzi P.I.N.K. Life kako bi bili što uspješniji u svojem radu.

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh