Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite do – 50% niže cijene za zaljubljene!

Ispričati priču o ljubavi najlakše je s nakitom u ruci!

Ako ne znate što darovati za Valentinovo, kako odabrati originalan dar  i ostaviti trag u srcu voljene osobe – vrijeme je da se odvažite i krenete prema zlatarnama ZAKS jer tamo svaka Vaša ideja može prerasti u bajku. Ove sezone u trendu je nakit sa simbolom beskonačnosti, a ako svojoj ljubavi želite dati posebno značenje, iskoristite veliko sniženje: od 50% na srebro, 40% na cjelokupan asortiman satova te čak 25% na novu kolekciju srebra i zlata.

Jer, ispričati priču o ljubavi najlakše je s nakitom u ruci! Neka Vaša povezanost traje zauvijek – srebrnim ili zlatnim nakitom s motivom znaka beskonačnosti. Infinity, kako ga nazivaju svjetske bloggerice, predmet je žudnje mnogih dama jer svojim modernim i elegantnim linijama govori o vrijednosti odnosa, povezanosti i vječnoj ljubavi.

Osim toga, tradicionalno se za Valentinovo poklanja i nakit s motivom srca koji će sigurno biti iznimno dobro prihvaćen, dok su kao darovi za muškarce trenutno najveći hit narukvice od čelika i ručni satovi svjetskih brandova. I ne zaboravite, Valentinovo je jedan od dana kada se najviše parova diljem svijeta odlučuje na zaruke, a trenutno je u Zaksu zbog dolaska nove kolekcije dio asortimana nakita s briljantima po -40% nižim cijenama.

Narukvica od žutog zlata, redovna cijena 1020kn – snižena cijena 765kn
Srebrna ogrlica sa crvenom pozlatom – redovna cijena 610kn – snižena cijena 305kn
Srebrni prsten sa crvenom pozlatom i cirkonima – redovna cijena 410kn – snižena cijena 205kn

Više informacija i prodajna mjesta potražite na zaks.hr.

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh