A pobjednici natječaja COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018. su…

Nakon tri mjeseca intenzivnog testiranja i žiriranja, preko 90 nominacija i 5576 glasova čitateljica, dame i gospodo, najprestižnija hrvatska beauty-nagrada “Cosmopolitan Beauty Awards 2018” proglasila je svoje pobjednike!

Dan D, ili bolje rečeno Dan C (kao Cosmopolitan) ili Dan B (kao Beauty) je stigao! Najprestižnija hrvatska beauty-nagrada “Cosmopolitan Beauty Awards 2018” proglasila je svoje pobjednike!

U glamuroznom ozračju Cinestar kina Arena Centar je danas, 23.11.2018., održana  osma zaredom dodjela nagrada za najbolje beauty-poslastice na hrvatskom kozmetičkom tržištu. Za prestižnu beauty-titulu natjecale su se kreme za lice, maskare, ruževi za usne, sušila za kosu, beauty dodaci prehrani, parfemi, kreme za tijelo, dezodoransi i ostali beauty preparati bez kojih ne možemo, a dodjeli su prisustvovale mnoge poznate gošće iz javnog života, kao što su Aleksandra DojčinovićSonja Kovač (koja krasi naslovnicu novog prosinačkog broja magazina Cosmopolitan), Maja BajamićLidija Lešić, te mnogi drugi.

Ove je godine nominirano točno 95 beauty-proizvoda u više od 20 kategorija, a velika novost ove godine su i novouvedene kategorije: NAJBOLJI MUŠKI MIRIS GODINE, kategorija za najbolji muški parfem, te dvije nove kategorije PRIRODNA KOZMETIKA, jednu za preparativnu, drugu za dekorativnu kozmetiku.

U projektu Cosmopolitan Beauty Awards ove godine tražilo se najbolje od najboljih proizvoda za njegu i uljepšavanje. Ovaj prestižni natječaj trajao je od od 10. rujna do 11. studenoga 2018. i u tom je razdoblju prikupljeno 5576 glasova, a u svakoj kategoriji moguće je osvojiti dvije nagrade: jednu po izboru čitateljica, drugu po izboru stručnog žirija. Ove godine žiri čine Aleksandra Orlić, glavna urednica Cosmopolitana, Ivo Parać, urednik ljepote u Cosmopolitanu i kolumnist u časopisu Elle, Ante Pažanin iz salona Glamour, Simona Antonović, vizažistica, te doktori Dinko Bagatin i Tomica Bagatin iz Poliklinike Bagatin.

Velika novost ove godine bile su i influencerice, osobe iz javnog života koje su svojim ukusom za lifestyle doprinijele ovogodišnjem Cosmopolitan Beauty Awards. Tako su svojim cijenjenim mišljenjem pjevačica i zvijezda društvenih mreža Lana Jurčević, influencerica Sonja Kovač, modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, model i influencerica Lidija Lešić, Isabella Rakonić i Rita Rumora odabrale svoj beauty proizvod u koji su se zaljubile na prvi pogled.

U kozmetičkom moru, ponekad je kupcima između stotine proizvoda skoro pa nemoguće odlučiti: koji je najbolji? Baš zbog toga, Cosmopolitan Beauty Awards nije samo nagrada koja potvrđuje prestiž kozmetičke kuće, već i mjerodavna nagrada koja kupcima služi kao odgovor na to isto pitanje: koji je najbolji?

Najbolje potražite ovdje u galeriji!

Komentari

▲ Povratak na vrh