Smørrebrød s ukiseljenim haringama

Danski sendviči smørrebrød omogućuje more kombinacija dodataka. Kušajte haringe s klicama, ukiseljenom ciklom, kaparima, vlascem, narezanom kiselom jabukom, ploškama krastavca i dr.

Za smørrebrød s ukiseljenim haringama Ben Court kaže “Ovo bi s vama rado podijelio danski top-model, npr. Helena Christensen. Tako je dobro, ručak u trenu.”

OSJETILNI UDAR:

1 KRIŠKA RAŽENOG ILI DRUGOG VRLO TAMNOGA KRUHA

1 VELIK LIST SALATE PUTERICE

1 PLOŠKA RAJČICE STARE SORTE

1 PLOŠKA LUKA

1 ROTKVICA, TANKO NAREZANA

1 PAKIRANJE HARINGA U VINSKOM UMAKU (4 DO 6 KOMADA FILETA)

SVJEŽI KOPAR I PERŠIN PO UKUSU

1 / Na kruh stavite salatu pa plošku rajčice i luka, kolutiće rotkvice, komade haringe te kopar i peršin (tim redom). Završite, ako želite, morskom solju i svježe mljevenim paprom. Uz ovaj se sendvič obično postavi vilicu i nož iako ga je moguće jesti i bez pribora. Dostatno za 1 porciju

Danski sendviči smørrebrød omogućuje more kombinacija dodataka. Kušajte haringe s klicama, ukiseljenom ciklom, kaparima, vlascem, narezanom kiselom jabukom, ploškama krastavca, narezanim tvrdokuhanim jajem ili haringinom ikrom. – Nicolaus Balla, chef u Bar Tartine, San Francisco

 

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh